LifeStyle

Seminar de dans cu vedete – 'Check my style workshop' la final

Check my style workshop, eveniment organizat de Streetbeat Dance School in zilele de 5, 6 ianuarie, a adus laolalta atat simpli amatori intr-ale dansului cat si nume deja consecrate, printre acestia numarandu-se Edi Stancu si bebelusa Oana Ionita.

Renumele coregrafei Yeya, capul de afis al evenimentului, a adunat in sala de sport a scolii nr. 45 peste 80 de impatimiti ai dansului, atat dansatorii profesionisti, cat si simpli amatorii care au dorit sa guste putin din stilul de predare international.

Jejja Ekstrom, cunoscuta drept Yeya a parasit pentru doua zile Suedia pentru a impartasi romanilor secretele a trei stiluri de dans din sfera Streetdance-ului (New Style, House, Lyrical). La acestea s-au adaugat si lectii de Dancehall tinute de catre Mircea Ecxarcu, instructor al Scolii de dans organizatoare – StreetBeat.

Constanta, Aradul si Craiova au fost doar cateva din orasele care au avut reprezentanti in randul participantilor la eveniment.

Edi Stancu, deja vedeta consacrata a Pro Tv-ului s-a numarat printre participantii la eveniment: “Imi place foarte mult Yeya! Cat despre evenimentele de acest gen, ma bucur mult ca exista si la noi. Intotdeauna mai avem de invatat.”

”Tonkins Michael Anderson, unul dintre cei mai bine cotati antrenori de fitness din lume s-a numarat si el printre participanti. La 43 de ani, Tonkins preda deja de mai bine de 20 de ani dans, profesia purtadu-l in majoritatea oraselor importante din Europa si America. Calitatea participantilor vorbeste de la sine despre standardele evenimentului,” Georgiana Anton – PR Manager Streetbeat Dance School.

StreetBeat Dance School este una dintre cele mai apreciate scoli de street dance din Romania, fiind primul organizator de workshop-uri profesioniste de gen. Prin acest tip de evenimente dar si altele bazate pe aceeasi tema – street dance-ul, StreetBeat contribuie activ la dezvoltarea profesionalismului acestui sport in Romania.

www.streetbeat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *