Evenimente

Sectorul 6 sarbatoreste Ziua Europei

Sambata si duminica, in Parcul Drumul Taberei, vor avea loc doua evenimente dedicate Zilei Europei, seara de muzica clasica si seara de tineret. Centrul Cultural European Sector 6 si Primarul sectorului 6, Cristian Poteras are placerea sa va invite la evenimentul Europa 2009 ce va avea loc sambata, 9 mai, de la ora 18.00, in Parcul Drumul Taberei.
Pentru a sarbatori Ziua Europei, Centrul Cultural European Sector 6 a pregatit un spectacol artistic unic, o combinatie originala de clasic si modern.

Publicul, invitatii speciali, reprezentanti ai centrelor culturale si reprezentantii ambasadelor tarilor membre UE vor asista la un regal muzical de calitate intr-o productie inedita de sunet si lumini.
Institutia noastra de cultura il aduce n premiera nationala pe maestrul Luca Villani, un cunoscut interpret chitarist de muzica clasica din Italia, ce va sutine un recital de exceptie pentru Romania. Vor urca pe scena artisti de marca: Eusebiu Stefanescu, Ion Lucian, Rodica Mandache, Maria Teslaru, Ion Marinescu urla dar si sportivi olimpici precum Marius Urzica si Andreea Raducan.
Corul Filarmonicii George Enescu va interpreta imnul Uniunii Euorpene Oda bucuriei, iar Bucharest Wind Orchestra va incanta publicul cu cele mai cunoscute compozitii. Formatia pop-rock Bere Gratis va interpreta cele mai noi hituri alaturi de orchestra, apoi va sustine un concert . Focurile de artificii si spectacolul de lumini nu vor fi singurele surprize ale Zilei Europei.

Intrarea gratuita!

Duminica, petrecerea continua!

Copii sunt invitati pe scena din parc de la ora 11.00, la Duminica europeana. Pana la ora 13.30 cei mici se vor distra alaturi de parinti. Vor dansa, vor canta si vor spune poezii. Dupa o pauza de cateva ore, artistii se vor pregati pentru seara de muzica Duminica europeana. De la ora 19.30, pana la ora 22.00, vor concerta: Bambi, Conect-R si Fly Project.
Intrarea este gratuita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *