Evenimente

Secretele Egiptului Antic la Cluj-Napoca

Prima expozitie din seria History Hackers va putea fi vizitata incepand cu finalul lunii in Cluj-Napoca. Aceasta va fi amenajata la parterul cladirii The Office si va fi deschisa in perioada 30 ianuarie – 30 martie, fiind organizata de Amprenta Advertising, dupa un concept original Emagic.

Incheiata la finele anului 2014, expozitia Secretele Egiptului Antic gazduita de Hanul Gabroveni din Bucuresti, se va muta incepand din aceasta luna la Cluj-Napoca astfel ca in perioada 30 ianuarie – 30 martie isi va deschide usile in fata celor care vor sa descopere la randul lor specificul culturii egiptene. Expozitia se va desfasura la parterul cladirii The Office din Bulevardul 21 Decembrie 1989 Nr. 77, putand fi vizitata in fiecare zi, de marti pana duminica inclusiv, intre orele 10:00 si 18:00.

Proiectul History Hackers a debutat in octombrie anul trecut, la Bucuresti, Secretele Egiptului Antic fiind prima dintr-o lunga serie de expozitii interactive care au la baza teme de istorie si civilizatie antica, dedicate in special copiilor din ciclul primar. Editia de la Bucuresti s-a bucurat de succes inca din primele zile de la deschidere, numerosi parinti si profesori aducandu-i pe cei mici sa descopere o mica parte din fascinanta lume a Egiptului din antichitate. Atmosfera relaxata si caracterul interactiv al expozitiei ce le permitea copiilor sa studieze indeaproape exponatelele implicandu-se activ si in procese de creatie specifice vremii, i-au surprins in mod placut pe vizitatorii primei editii History Hackers, astfel ca povestea va continua si in acest an cu noi teme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *