Evenimente

Second Cup – a doua casa pentru iubitorii de cafea de calitate

Luna mai vine cu o surpriza pentru iubitorii de cafea din partea Ruby Food: deschiderea primei cafenele Second Cup din Romania.

Compania Ruby Food, detinatorul francizei Ruby Tuesday la noi in tara, aduce in Romania cel mai cunoscut brand canadian de cafea, Second Cup. Implementata de asemenea in sistem de franciza, binecunoscutul lant de cafenele va beneficia de deschiderea primei locatii pana la sfarsitul acestei luni in zona Decebal.
Second Cup reprezinta mai mult decat o cafenea. Respectand traditia, fiecare locatie are un design menit sa creeze o atmosfera primitoare si calda, o aromonie perfecta intre simplitate si modernitate, intre maximizarea spatiului si functionalitatea acestuia, pastrand identitatea locala.
Pe langa sortimentele de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii, inregistrand peste 30 de optiuni, gama de produse Second Cup este completata de o serie de bauturi speciale.

Despre Second Cup
Second Cup International reprezinta un brand canadian prin excelenta, o organizatie antreprenoriala focusata asupra francizatului, care si-a inceput povestea in lumea cafelei in Toronto, Canada, in 1975, urmarind permanent imbunatatirea serviciilor pentru oaspetii cafenelelor Second Cup.
In ultimii 35 de ani, Second Cup s-a extins pe plan mondial, numarand in prezent mai mult de 400 de cafenele in 16 tari. Prima Franciza Regionala Second Cup International a fost infiintata in anul 2003, in Dubai, si continua sa reprezinte in fiecare zi o a doua casa pentru zeci de mii de persoane din tari precum SUA, Bahrain, Egipt, Turcia, Canada, Liban sau Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *