LifeStyle, MUZICA, Vedete

Se pun in vinzare biletele la concertul Shakira

shakiraCel mai fierbinte moment al verii 2006 se apropie: pe 17 iulie, Shakira va concerta pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara!

In ultimii ani, Emag!c Entertainment a organizat si promovat in Romania numeroase concerte, cu artisti internationali de prima clasa: Ricky Martin, P!nk, Joe Cocker, Simple Minds, The Original USA Gospel Singers & Band, Clawfinger, Cristopher Lawrence, Sugababes, Wu-Tang Killa Beez, The Havana Lounge. Si pentru ca lucrurile bune se intampla celor care au rabdare, pe 23 iunie, la Bucuresti, Emag!c Entertainment va aduce Depeche Mode, intr-un concert asteptat de fanii din Romania de peste 20 de ani! Iar ca vara aceasta sa fie cu adevarat de neuitat, pe data de 17 iulie vom petrece impreuna cu Shakira !

Prezentat de Vodafone, spectacolul constituie avanpremiera turneului de promovare a noilor albume semnate Shakira, “Fijacion Oral, Vol. 1” si “Oral Fixation, Vol. 2”.

Incepand de astazi biletele pentru concertul Shakira se pot achizitiona exclusiv de pe site-ul www.MyTicket.ro. Exista patru categorii de bilete, pretul acestora variind in functie de pozitia fata de scena: 150, 100, 80, respectiv 60 RON.

Cu albumul “Laundry Service” (2001), Shakira a devenit un adevarat fenomen international: peste 25 de milioane de exemplare vandute, 13 discuri de platina si trei premii Grammy… Succesul celor doua albume lansate in 2005, “Fijacion Oral, Vol. 1” (in limba spaniola), urmat de “Oral Fixation, Vol. 2” (in engleza), au confirmat inca o data (daca mai era nevoie) popularitatea de care se bucura Shakira la nivel mondial. Cel mai recent single, “Hips Don’t Lie”, se mentine inca din primavara pe primul loc in topurile US, Latin & European Billboard, topurile radio din Canada, Columbia, Finlanda, Franta, Ungaria, Danemarca, Belgia, Germania, Elevetia, Suedia, Canada si Romania.

Mai mult!