LifeStyle

Scoala Bella Italia

In data de 26 ian 2008 Franciza ‘Pizzeria Bella Italia’ Romania a inaugurat la Braila, ‘Scoala Bella Italia’ – scoala de excelenta in industria ospitalitatii, componenta a ‘Campusului Bella Italia’.

Scoala Bella Italia, ofera o gama diversificata si elastica de formare profesionala, specializare si training menita sa raspunda solicitarilor actuale si mai ales in perspectiva de ocupatii specifice industriei ospitalitatii.

Organizarea tuturor formelor de pregatire se realizeaza in conformitate cu prevederile OG. 129/2000 si a celorlalte acte normative care reglementeaza activitatile din industria ospitalitatii.
La terminarea cursurilor se elibereaza atestate cu recunoastere nationala Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse/ Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Obiectivele strategice ale scolii sunt:

– Pregatirea de lucratori capabili sa faca fata exigentelor consumatorilor in unitatile din industria ospitalitatii din tara si strainatate;
– Organizarea de cursuri sau programe de pregatire in raport cu cerintele pietei specifice;
– Desfasurarea, la Braila si in alte localitati, a programelor de training specfice pentru echipele viitoarelor locatii din Reteaua ‘Francizei Bella Italia’ – Romania;
– Infintarea de filiale in localitatile care-si dezvolta unitati specifice industriei ospitalitatii. Formarea profesionala a resurselor umane din diferite zone se va putea realiza deasemenea si on-line.
– Infintarea centrului de evaluare si calificare a competentelor profesionale in industria ospitalitatii pe alte cai decat cele formale;
– In viitorul foarte apropiat sa devenim ‘Scoala nationala de excelenta in industria ospitalitatii’.

Franciza Pizzeria Bella Italia

www.scoala.bella-italia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *