Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti anunță noul program de burse

Şcoala Americană Internaţională din București anunță începerea perioadei de înscrieri pentru programul de burse integrale de 4 sau 5 ani, oferite în fiecare an elevilor care doresc să îşi dezvolte aptitudinile urmând cursurile Bacalaureatului Internaţional. Anul acesta, Școala Americană Internațională din București oferă trei burse integrale începând cu anul școlar 2015-2016.

Pentru acest program de burse, pot candida elevi care în prezent sunt în clasele a VII-a și a VIII-a, în orice instituții de învățământ, elevi care demonstrează abilităţi academice remarcabile, o situație financiară ce nu le permite achitarea taxelor de școlarizare, precum şi participarea în activităţi extracuriculare care să facă dovada unei mai mari implicări și a unui comportament etic. Elevii trebuie să aibă domiciliul în București.

Bursele oferite de Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti acoperă integral taxele de şcolarizare pe parcursul celor 4 sau 5 ani de studiu, precum şi costurile activităţilor extra-şcolare benefice şi necesare pentru o experienţă educaţională completă. Programul de burse oferă acces elevilor la un program de studii internațional și accesul la universități de top din întreaga lume.

Câştigătorii burselor se vor pregăti în scopul obţinerii Diplomei de Bacalaureat Internaţional, în urma programului desfăşurat pe parcursul claselor a XI-a şi a XII-a. Bacalaureatul Internaţional reprezintă unul dintre cele mai riguroase cursuri pre-universitare din lume și se bazează pe un model universal, ce cuprinde multiple elemente de bună practică din sisteme educaţionale specifice mai multor ţări. De-a lungul anilor, majoritatea bursierilor absolvenţi ai Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti, care au obţinut diploma de Bacalaureat Internaţional, au fost acceptaţi cu bursă totală sau parţială de către cele mai apreciate universităţi din Europa, America de Nord sau Canada.

Prelungirea anuală a bursei fiecărui beneficiar presupune o verificare a situației financiare a elevului, a rezultatelor sale academice, a comportamentului, care trebuie să fie în concordanță cu cerințele impuse de o școală privată de top.

Elevii interesaţi sunt invitaţi, împreună cu părinţii, în data de 19 februarie 2015, ora 18:00, la o Sesiune de Informare, pentru a afla mai multe detalii privind programul de burse. Prezența la această sesiune de informare se va face pe bază de înscriere în prealabil la numărul de telefon 021204-4209 sau prin e-mail la adresa cmarcu@aisb.ro. Nu se va permite accesul în campus fără înregistrare în prealabil și fără prezentarea actelor de identitate. Prezența la această sesiune de informare nu este obligatorie pentru depunerea unui dosar de candidatură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *