Stiri

Schneider şi Cisco prezintă “orașele inteligente”

Schneider Electric, specialist în managementul energiei, şi-a marcat recent prezenţa în cadrul Cisco House, un mediu dinamic, conectat, care demonstrează o viziune comună a oportunităţilor de transformare a ţărilor, oraşelor, precum şi a organizaţiilor de astăzi şi de mâine. Cisco House este dedicat prezentării unor opţiuni noi de dezvoltare şi eficienţă.

“Oraşele noastre din întreaga lume se confruntă cu o creştere fără precedent şi este evident că singurul mod practic şi durabil de a gestiona această creştere este prin eficienţă”, a spus Jean-Pascal Tricoire, Preşedinte şi CEO, Schneider Electric. “Suntem încântaţi de parteneriatul cu Cisco pentru Cisco House 2012, pentru a demonstra modul în care eficienţa poate fi livrată astăzi, prin integrare şi colaborare.”

Schneider Electric demonstrează, prin rolul său în Cisco House, modul în care costurile cu energia pot fi reduse prin implementarea unor soluţii simple şi a unor noi modele de business pe durata întregului ciclu de viaţă al energiei. Clădirea complet integrată şi sistemele de gestionare a energiei furnizate şi instalate de Schneider Electric, permit echipelor Cisco House să ia decizii mai bune în legătură cu consumul de energie al sub-sistemelor, furnizând operaţiuni mai durabile şi o experienţă îmbunătăţită pentru vizitatori.

În plus faţă de clădire şi faţă de sistemele de gestionare a energiei instalate în Cisco House, o demonstraţie a Schneider Electric ilustrează aspectele de bază ale unui oraş inteligent: energie inteligentă, mobilitate inteligentă, apă inteligentă, servicii publice inteligente, clădiri inteligente, centre de date şi case şi integrare inteligentă.

Vizitatorii celor 1.858 de metri pătraţi ai centrului de business expoziţional de clasă mondială vor fi provocaţi să regândească viitorul, să îşi schimbe percepţiile despre oraşe, ţări şi societate. Vor fi purtaţi prin intermediul unei călătorii multi-media de transformare, care priveşte modul în care organizaţiile inovatoare transformă lumea de astăzi, precum şi oportunităţile pe care le pot aştepta în viitor. Experienţa interactivă dispune de cele mai bune practici şi studii de caz Schneider Electric.

“Suntem încântaţi să fim în parteneriat cu Schneider Electric şi cu unii dintre partenerii de top ai Alianţei Globale Cisco la acest proiect interesant si inovator”, a declarat Jim O’Donnell, Managing Director, Cisco House. “Sistemele Schneider Electric nu numai că demonstrează strategii de gestionare a energiei pentru vizitatori, dar ne şi ajuta să utilizăm Cisco House mult mai eficient. Până acum ne-au oferit o predicţie a potenţialelor probleme ale sistemului de ventilaţie şi răcire înainte de căldura jocurilor de vară şi ne-a ajutat să administrăm mai bine consumul în afara orelor de lucru pentru Cisco House.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *