FILME

“Scandal”, sezonul 2, din 5 februarie, ora 22.00 la Universal Chanel

SCANDAL_Y2_AdArt_Vert_NoABCOlivia Pope și echipa sa vin la Universal Channel în episoade noi-nouțe ale serialului Scandal, sezonul 2 având premiera marți, 5 februarie, la ora 22:00. Episoadele vor fi difuzate marțea, de la ora 22:00.
Fiecare are ceva de ascuns, iar Olivia Pope (Kerry Washington) și-a pus viața în slujba protejării și apărării imaginii publice a celor aflați în elita națiunii, încercând să păstreze ascunse secretele lor. Fost consultant de presă al Președintelui Statelor Unite, respectată, dar în același timp temută, Olivia a părăsit Casa Albă pentru a-și deschide propria firmă specializată în managamentul crizelor. Ea speră să înceapă un nou capitol în viața sa, atât în plan profesional, cât și personal, dar se pare că nu poate să o rupă complet cu trecutul. Angajații ei sunt cei mai buni atunci cât vine vorba să-și facă jobul, dar devine evident că acești „gladiatori în costume”, specializați în a avea grijă de viețile altora, reușesc cu greu să-și rezolve problemele din propriile vieți.
În al doilea sezon, care va avea premiera la Universal Channel marți, 5 februarie 2013, ora 22:00, creatorii și producătorii executivi ai serialelor „Grey’s Anatomy” și „Private Practice” vor dezvălui în continuare ce se ascunde în spatele intrigilor coordonate de această puternică femeie și de echipa ei.
Din echipa de experți, mereu loială, de la Pope & Associates, fac parte carismaticul avocat, Harrison Wright (Columbus Short), fostul anchetator CIA și hacker extraordinar, Huck (Guillermo Diaz), Abby Whelan (Darby Stanchfield), cu un trecut abuziv și Quinn Perkins (Katie Lowes), cea mai nouă, dar și cea mai misterioasă apariție în echipă. Olivia a adunat acest grup de ”rătăciți” și i-a transformat într-o echipă loială și neînfricată, care o va urma necondiționat și va face orice este necesar pentru a ajuta clientul. Ei trebuie să fie însă foarte atenți cu Asistentul Procurorului Statului, David Rosen (Joshua Malina), care le urmărește fiecare mișcare.
În același timp, Olivia ar trebui să învețe cum să se controleze pe ea însăși. După ce a avut o aventură cu fostul ei șef, Președintele Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn), și-a promis să pună capăt relației. Dar pasiunea dintre ei este foarte greu de negat, iar manipulatoarea Primă Doamnă, Mellie Grant (Bellamy Young), și nemilosul Șef al Cabinetului, Cyrus Beene (Jeff Perry), care sunt conștienți de această atracție, se folosesc de ceea ce știu pentru propriile interese, demonstrând că nu doar clienții Pope&Associates sunt cei care au secrete murdare de ascuns.
În primul episod din cel de al doilea sezon al serialului Scandal, vom afla un secret al lui Quinn Perkins (interpretată de Katie Lowes), a cărei identitate este, de fapt, cu totul alta! Ea este Lindsay Dwyer, acuzată de ceva foarte grav. De asemenea, aflăm că Olivia și Huck au o legătură strânsă cu trecutul lui Quinn.
Din distribuția serialului „Scandal” fac parte Kerry Washington („Ray”) – Olivia Pope, Columbus Short („Stomp the Yard”) – Harrison Wright, Guillermo Diaz („Half-Baked”) – Huck, Darby Stanchfield – Abby Whelan, Katie Lowes – Quinn Perkins, Tony Goldwyn („Ghost”) – Președintele Fitzgerald Grant, Jeff Perry („Grey’s Anatomy”) – Cyrus Beene, Bellamy Young – Prima Doamnă Mellie Grant și Joshua Malina („West Wing”) – David Rosen. Serialul este creat de Shonda Rhimes („Grey’s Anatomy”, „Private Practice”).
Shonda Rhimes și Betsy Beers („Grey’s Anatomy”, „Private Practice”) sunt producători executivi. Judy Smith este co-producător executiv. „Scandal” este produs de ABC Studios.
În cel de al doilea sezon nu ne vom mai întâlni și cu actorul Henry Ian Cusick, interpretul lui Stephen Finch din echipa Oliviei Pope.
Nu pierdeți primul episod din sezonul al doilea al serialului SCANDAL, marți, 5 februarie, ora 22:00, numai la UNIVERSAL CHANNEL! Serialul va fi difuzat marțea, la aceeași oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *