Evenimente

Saptamana Nationala a Voluntariatului

– Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat impreuna cu Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat din Romania va prezinta o coproductie cu traditie de 9 ani si cu un portofoliu impresionant de activitati de voluntariat in numeroase comunitati:

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI 2010

Va rula in perioada: 19 – 25 APRILIE 2010
in toate comunitatile unde exista centre de voluntariat, organizatii care implica voluntari si oameni cu initiativa!

IN ROLURILE PRINCIPALE:
toti cei care cred ca prin fapte mici pot schimba ceva in jurul lor, care stiu cum sa ia initiativa, sa isi transforme ideile in realitate si sa isi asume responsabilitatea.

SNV este un eveniment national menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor voluntarilor.

FII UN STAR, FII VOLUNTAR!

Daca vrei ca SNV 2010 sa ruleze si in comunitatea ta, daca tu sau organizatia ta doriti sa initiati activitati de voluntariat sau sa va implicati in beneficiul comunitatii voastre alaturi de altii, marcheaza data in agenda si rezerva-ti un loc in filmul voluntariatului 2010. Pro Vobis pune la dispozitie „recuzita” pentru organizarea activitatilor si o sectiune dedicata evenimentului pe pagina www.voluntariat.ro pentru promovarea evenimentului si a activitatilor realizate de voi.

INSCRIE-TI activitatile propuse si SOLICITA materialele cu imaginea SNV 2010 pana in data de 22 martie 2010! Intra pe www.voluntariat.ro pentru mai multe detalii!

EVENIMENT RECOMANDAT AUDIENTEI NATIONALE!

Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat
Str. René Descartes Nr. 6, Cluj-Napoca
tel/fax: 0264-412897
Mob: 0755-045103
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.provobis.ro, www.voluntariat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *