LifeStyle

Saptamana Modei la Milano: perspectiva asupra verii 2009

Saptamana modei la Milano, desfasurata in perioada 21 – 25 iunie, da startul prezentarii colectiilor primavara – vara 2009. Creatiile a peste 40 de designeri vor defila pe podiumul italian, indicand trendurile anului urmator.

Casa de moda preferata de vedete, Versace, a renuntat la hainele fromale, prezentand, in schimb, jachete cu guler simplu, sau chiar fara guler. Manecile suntsuflecate, iar gatul, acoperit cu esarfe de matase.

Roberto Cavalli, care este renumit pentru imprimeurile sale tigrate sau florale, a oferit o imagine de ansamblu asupra sezonului viitor. “Bohemian Safari” se bazeaza pe camasile si pantalonii imprimati cu fotografii realizate de designer-ul italian in Africa. Colectia este predominata de culori tari, punctate, pe alocuri, de alb, maro inchis sau albastru.

Tema colectiei Emporio Armani a fost Europa Nordica. Culori incunecate, de la gri, la variatii de albastru ultramarin. Armani a prezentat jachete cu fermoar si sacouri stramte, cambrate, introducand totodata elemente de lumina, prin folosirea unor materiale precum matasea si poliesterul.

Dolce & Gabbana, care au dat startul Saptamanii Modei la Milano au prezentat o colectie relaxata, inspirata de kimonourile orientale. Naomi Campbell a imbracat una dintre camasile cu imprimeuri asiatice, defiland sambata pe podium, in ciuda faptului ca era o colectie destinata barbatilor.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *