LifeStyle

Saptamana Financiara: „Primarii anului 2008”

Conferinta pentru studenti si tineri profesionisti: Saptamana Financiara te invita sa participi la un spectacol oferit de specialisti in domeniul administratiei publice, in care tu poti avea rolul principal! Evenimentul are loc marti 13 mai, ora 10.30, la Teatrul Nottara. Seminarul aduce in fata tinerilor votanti profesori si specialisti in domeniul administratiei publice, impreuna cu unii dintre cei mai reprezentativi pretendenti la „fotoliul de primar”. Razvan Murgeanu, Florin Pandele, Cristian Diaconescu, Cristian Poteras, Dragos Dinca vor dezbate alaturi de tine teme precum:

– perceptia tinerilor referitor la o cariera in diomeniul administratiei publice
– protectia mediului
– strategiile manageriale din institutiile publice
– reteaua de utlitati urbane

Fondurile europene nerambursabile, dezvoltarea fara precedent a infrastructurii, dorinta cetatenilor de a le fi ascultate doleantele sunt doar cateva dintre premisele prin care ii puteti provoca in direct cu intrebari si solutii de care intreaga comunitate are nevoie.

Intrebarile si propunerile voastre vor primi aplauze la scena deschisa si premii din partea Saptamanii Financiare.

Detalii si confirmarea participarii:
(adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
031-423.03.31

www.sfin.ro

Trimite acest comunicat unui prieten:

Comunicatedepresa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestor comunicate, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora. Responsabilitatea continutului comunicatelor de presa revine in exclusivitate autorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *