LifeStyle

Saptamana Financiara, lider pe piata publicatiilor economice in luna decembrie 2007

Saptamana Financiara a devenit in luna decembrie liderul publicatiilor economice saptamanle din Romania. Cea mai dinamica publicatie economica de pe piata media romaneasca si-a devansat principalul competitor, revista Capital, vanzand, in ultima luna a anului trecut, mai mult cu 9.287 exemplare.

Potrivit ultimelor cifre date publicitatii de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), in luna decembrie 2007 „Saptamana Financiara” a vandut, in medie, 43.471 de exemplare pe editie, cifra reprezentand totalul vanzarilor de la chioscuri si al abonamentelor. Spre comparatie, publicatia „Capital” a avut o medie de vanzari de doar 34.494 de exemplare.
Publicatia „Saptamana Financiara”, parte a Trustului media Intact, isi consolideaza astfel cresterea fata de revista „Capital“, a trustului Ringier. Cresterea a inceput in luna mai 2007, cand Saptamana Financiara a depasit principalul concurent la vanzarile de la chioscuri, cu 5.604 exemplare.
Pentru anul 2008, obiectivul echipei “Saptamana Financiara” il reprezinta pozitia de lider absolut pe piata publicatiilor economice, oferind cititorilor din Romania acelasi produs de calitate care a adus saptamanalului succesul inregistrat in primii 3 ani de la aparitie.

„Saptamana Financiara“ face parte din Trustul de media Intact, care mai editeaza cotidianele „Jurnalul National“, „Gazeta Sporturilor“, „Financiarul“ si revistele “Felicia”, „Top Gear“, “Eve”, Good Homes”, Good Food”, “4WD”. Pe piata media, Trustul Intact mai detine posturile de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, iar pe piata radio este prezent cu posturile: Newz FM si Romantic FM.

MEDIA CONSULTA INTERNATIONAL este agentie romaneasca full service care activeaza de patru ani pe piata din Romania, pentru clienti locali si internationali. Mai mult decat advertising, MEDIA CONSULTA INTERNATIONAL propune solutii integrate de Business Consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, marketing si vanzari, comunicare, research, HR si are o divizie speciala de Real Estate care dezvolta proiecte in parteneriat cu reumitul consultant britanic, Currie & Brown.

Media Consulta International
www.mediaconsulta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *