Vedete

Sandra are un ritual secret inainte de fiecare concert

Muzica, succes, familie, ritualuri secrete, acestea sunt teme pe care Sandra, regina muzicii disco a anilor 80 le discuta fara perdea intr-un interviu acordat unui portal romanesc. Aceasta este nerabdatoare sa vina in Romania pentru concertul din 6 noiembrie de la Sala Palatului din Bucuresti. Intr-un interviu acordat unui portal dedicat publicului feminin, cantareata germana Sandra vorbeste despre cariera muzicala, familie dar si despre lucruri mai putin stiute de catre public. Astfel, aceasta a declarat ca are si un ritual secret pe care il face inainte de orice concert insa diva nu a vrut sa-l divulge deoarece considera ea ca nu ar mai fi secret si nu ar mai avea efect daca l-ar spune! Nu stim ce face dar se pare ca e ceva ce ii poarta noroc, atata timp cat aceasta a ramas in amintirea publicului si are inca foarte multi fani care o urmeaza peste tot in concerte.

Regina muzicii disco, cum era supranumita in anii 80, a reusit sa se impuna in fata celorlalte valori ale muzicii din acele vremuri si a lansat foarte multe piese care mai apoi au devenit hituri. Printre acestea se numara Maria Magdalena, In the heat of the night, Little Girl, Hiroshima,Everlasting Love sau Hi Hi Hi. Astfel, in anii 80 artista a reusit sa vanda peste 30 de milioane de albume.

Cel mai nou album al Sandrei se numeste Back to Life si contine 15 melodii, si cateva dintre ele aduc aminte de atmosfera anilor 80, cand muzica dance era la putere. Cateva dintre ele sunt propuse ca hituri ale verii 2009. Una dintre acestea ar fi duetul nregistrat cu fostul component al trupei Modern Talking, Thomas Anders, The Night is Still Young. Pentru acest album artista a lucrat cu producatori cunoscuti precum Toby Gad, care a mai colaborat cu Beyonce si Fergie si cu Zippy Davids, compozitorul piesei Mambo N5, hitul cantat de Lou Bega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *