Vedete

Sandra Bullock: numarul unu in 2009

Sandra BullockSandra Bullock este actrita cu cel mai mare succes in box office-ul american in 2009, an in care a reusit sa atraga audiente mai mari decat George Clooney sau Denzel Washington, dupa o absenta de doi ani pe marele ecran. Topul actorilor care au adus cele mai mari incasari in anul precedent este publicat de Quigley Publishing Company avand la baza un sondaj realizat in randul a sute de directori de cinematografe.
Anul trecut, Sandra Bullock a dominat acest top, dupa ce a revenit pe marile ecrane cu rolurile din comedia romantica Vrei sa te insori cu mine? / The Proposal, drama The Blind Side, a carei actiune se petrece in domeniul fotbalului american. Vrei sa te insori cu mine? a avut incasari de 315 milioane de dolari in intreaga lume, dupa ce a fost lansat in luna iunie, in timp ce The Blind Side, lansat pe 20 noiembrie, a adus incasari in valoare de 193 de milioane de dolari numai in SUA si Canada.
Sandra Bullock a mai jucat si in comedia All About Steve, lansata pe 4 septembrie in SUA si Canada, unde a avut incasari de 34 de milioane de dolari.
Astfel, Sandra Bullock devine a opta femeia din topul Quigley, publicat anual din 1932.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *