Evenimente

Samsung Mobile Romania il aduce in premiera in Romania pe James Thierree

În zilele de 29 şi 30 aprilie și 1 mai, scena Teatrului National București găzduiește unul dintre cei mai apreciaţi artiști ai momentului, în cadrul unui proiect susținut de Samsung Mobile Romania cu sprijinul Ambasadei Franței în România și Institutului Francez din București, în parteneriat cu Orange România. James Thierrée aduce la București spectacolul Raoul, una dintre piesele de teatru ce s-a bucurat de aplauze pe mari scene ale teatrului din întreaga lume.
Iubitorii de teatru vor avea parte de un spectacol unic în creația și interpretarea lui James Thierrée, un artist versatil care oscilează în piesele sale între circ, iluzionism, dans, pantomimă și teatru. De mic în preajma activităţii părinților săi, Victoria (sora lui Geraldine Chaplin) și Jean-Baptiste Thierrée, fondatori ai Circului Bonjour, James Thiérrée impresionează prin caracterul versatil al spectacolelor Raoul este o piesă încărcată de emoție și imprevizibil, în care James Thierrée apare în diverse ipostaze fascinante, creând o lume onirică în mijlocul unui decor fermecător. Prezența spectacolului la București este o premieră pentru Europa Centrală și de Est și reprezinta etapa finală a turneului mondial de succes.

“Suntem extrem de încântați să facem parte dintr-un proiect atât de inovator. Anul acesta ne vom mai întălni cu publicul român iubitor al artelor în diferite evenimente care, cu siguranţă, vor impresiona”, a declarat Sorin Manea, Managerul diviziei de Telecom din cadrul Samsung Electronics Romania
Piesa de teatru Raoul va avea în România trei reprezentaţii în premieră pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, pe 29 şi 30 aprilie şi 1 mai, începând cu ora 20:00.
Cu această ocazie, spectatorii vor găsi în spaţiul Samsung din foaierul teatrului reinterpretări artistice ale tehnologiei, în viziunea creatorelor de modă Lena Criveanu şi Kinga Varga. Despre lucrarea intitulată Dobrogea, semnată Lena Criveanu, artista declară: “Tehnologia a început prin a face parte din viaţa noastră. De-a lungul timpului ne-am obişnuit să comunicăm până când, în ziua de azi, s-a ajuns ca această tehnologie să devina un tot, să se amestece cu stilulurile noastre de viață. Nu este o normalitate, este o realitate. Acesta a fost motivul pentru care telefonul Samsung Galaxy S se contopeşte cu natura până la a se confunda cu ea.”
La rândul său Kinga Varga a afirmat despre creația sa pe care a denumit-o Angels touch: „Un gand, o stare, o lumina… un moment… o clipa din viata mea, un zambet de bucurie, un sentiment de libertate, toate acestea la un loc descriu in cuvinte compozitia mea.”
www.samsung.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *