Stiri

Samsung a menţinut activ Spiritul Olimpic la Londra 2012

Samsung – partener Global Oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012 în categoria de echipamente de comunicaţie wireless – a pus încă o dată Spiritul Olimpic în mişcare. Prezentă pentru a cincea oară consecutiv la Jocurile Olimpice, tehnologia Samsung a făcut posibil ca fiecare membru al Familiei Olimpice să vizualizeze în timp real informaţiile legate de desfăşurarea Jocurilor, de la actualizări ale programărilor probelor și ale stării vremii până la cele mai recente rapoarte ale rezultatelor, medaliilor sau ale noilor recorduri Olimpice.

Pus în practică prima dată în cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena, Samsung Wireless Olympic Works (WOW) este o inovaţie wireless dezvoltată special pentru a asigura transmiterea imediată a informaţiilor esențiale legate de programarea probelor către cei care au nevoie de ele. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, aplicaţia WOW de la Samsung a fost preinstalată pe mii de smartphone-uri Samsung de ultimă oră, care au fost înmânate membrilor Familiei Olimpice incluzând oficiallii de la Comitetul Olimpic Internaţional(COI), Comitetul Olimpic Naţional(CON) şi LOCOG.
“Suntem foarte mândri să fim o parte-cheie a evenimentelor de la Londra. Campania noastră a fost concepută pentru a ne asigura că ediția Londra 2012 are cel mai avansat nivel de interacțiune socială și depășește gradul de acoperire al edițiilor Jocurilor Olimpice de până acum,” a declarat Sunnz Hwang, Vicepreşedinte şi Director la Global Sports Marketing din cadrul Samsung Electronics. “Prin intermediul serviciului WOW, Samsung a contribuit la realizarea cu succes a operațiunilor din cadrul Jocurilor Olimpice, facilitând accesul şi comunicarea. Informaţiile au fost livrate în timp real tuturor, fapt care a făcut ca organizarea de zi cu zi a Jocurilor Olimpice să fie mai eficientă decât oricând”, a adăugat acesta.
Gerry Pennell, Șeful Biroului de Informaţii pentru Jocurile de la Londra 2012 a declarat: “Suntem foarte recunoscători companiei Samsung pentru că şi-a continuat avansul în dezvoltarea tehnologiei wireless, din care extragem beneficii în termenii unei comunicări mai bune, mai rapide şi mai eficiente.”
Programul Samsung WOW pentru Jocurile de la Londra din 2012 include servicii precum informații la minut (mINFO), actualizări în timp real (mLIVE), widget-uri pentru acces rapid la WOW și serviciul de mesaje în grup (mCOMM).
Samsung a furnizat în jur de 17.000 de telefoane mobile și peste 4.600 de accesorii către Familia Olimpică pentru a menține utilizatorii conectați și informați în timpul Jocurilor Olimpice. Samsung oferă, de asemenea, și suport operațional pentru Centrul de Operațiuni Tehnologice (Technology Operations Center (TOC). TOC efectuează monitorizări centrale și controlează toate sistemele de IT și de telecomunicații care susțin Olimpiada de la Londra. În cadrul TOC, Samsung colaborează și cu alte companii din domeniul IT incluzând Atos, BT și Omega care se ocupă cu transmiterea serviciului WOW.
Pornind de la succesul din ultimele cinci ediții ale Jocurilor Olimpice în materie de inovație wireless, inițiativele sociale extinse inaugurate de Samsung au ajutat la crearea unui eveniment creditat acum ca fiind prima ediție socială a Jocurilor Olimpice – transformând Londra 2012 în Jocurile Olimpice pentru întreaga lume. Prin intermediul unei varietăți de campanii sociale, Samsung a implicat multă lume să ia parte la Jocurile Olimpice și să transmită mai departe către oamenii de pretutindeni Spiritul Olimpic.
Prin programul Samsung Global Blogger au fost invitate 76 de persoane cu notorietate în mediul online din toate colțurile lumii, care să scrie își impresiile pentru fanii de pretutindeni, pe baza propriilor experiențe exclusive oferite de Jocurile Olimpice și de tot arealul extraordinar ce a acoperit Londra în această perioadă. Echipamentele tehnologice puse la dispoziţie de către Samsung pentru comunicarea wireless precum şi iniţiativele sociale dezvoltate au oferit oportunităţi pline de inspiraţie pentru un număr de oameni mai mare decât oricând.
Prin aplicația Samsung Hope Relay, Samsung a creat o experiență deosebită pentru oamenii din întreaga lume, oferindu-le șansa de la lua parte virtual la Jocurile Olimpice și de a aduce o contribuție în comunitatea locală. De asemenea, Samsung a lansat “Samsung: Take Part 2012”, o aplicație mobilă concepută pentru a aduce consumatorii mai aproape de ediția Londra 2012, dându-le posibilitatea de a experiementa jocuri sportive interactive, de a face tururi virtuale 3D ale arenelor olimpice și de a primi informaţii cu privire la ultimele rezultate și știri cu privire la olimpiadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *