Vedete

Samsung a lansat camera foto ST550 în cadrul unei expoziţii foto semnată Cornel Lazia

În cadul unui eveniment special organizat la Cochet Concept Store, Samsung şi fotograful Cornel Lazia au prezentat noua cameră foto compactă Samsung ST550 şi camera video U10. Evenimentul a îmbrăcat haina unei expoziţii fotografice, ce a adunat cele mai reprezentative portrete realizate timp de o lună de Cornel Lazia cu noua cameră ST550. Prietenii lui Cornel s-au regăsit cu surprindere în instantaneele expuse sub forma unor colaje sau derulate în slide-show pe televizoare LED şi monitoarele Samsung.

[nggallery id=5]

La eveniment au fost prezenţi în jur de 200 de invitaţi, printre aceştia numărându-se mulţi prieteni dragi ai lui Cornel cum sunt creatorii de modă Kristina Dragomir, Adelina Ivan, Corina Vlădescu şi Laura Lazăr, fotografii Cosmin Gogu şi Gabi Hiriţ, artiştii Geanina Corondan, Dobrică de la Şuie Paparude, Mihai Sturzu.

Atmosfera a fost încălzită de duo-ul electro-jazz Yann LeBlay şi John Riley, care au pregătit terenul pentru noaptea ce avea să urmeze, antrenată de beaturile electro ale lui Dobrică de la Şuie Paparude. În timpul evenimentului Cornel a continuat să imortalizeze zâmbetele invitaţilor, captând poze cu camera foto.

“Imaginile expuse aseară la Cochet au fost rodul unei luni pline în care m-am fotografiat alături de prietenii mei în diverse locuri pe care le-am frecventat”, spune Cornel Lazia. “Am vrut să mă folosesc cât mai mult de funcţiile suprinzătoare ale camerei foto Samsung ST550, în special de ecranul frontal.”

Poze de la eveniment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *