Stiri

Samsung: garanție 10 ani pentru frigidere și mașini de spălat

Samsung oferă în premieră o garanţie de 10 ani pentru compresoarele frigiderelor şi motoarele maşinilor de spălat cu inverter digital. Electrocasnicele Samsung vin în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor, având un design stilat şi o varietate de funcţii şi fiind, în acelaşi timp, eco-friendly.
samsung frigider

Garanţia de 10 ani este o dovadă a angajamentului Samsung pentru calitate şi tehnologii avansate, care asigură rezistenţă şi durabilitate, dar şi prelungirea duratei de viaţă şi eficienţă energetică.

Compresorul cu inverter digital al frigiderelor sporeşte performaţa răcirii, reducând în acelaşi timp consumul de energie pentru o eficienţă mai mare şi o prospeţime optimă. În plus, controlează şi nivelul de zgomot pentru a reduce sunetele perceptibile.

Motorul cu inverter digital al maşinilor de spălat Samsung reduce zgomotul şi pierderea de energie datorită faptului că nu utilizează o perie, care în mod normal ar cauza fricţiune. Astfel, maşina de spalat devine mai eficientă, oferind o performaţă sporită și o durabilitate mai mare.

Garanţia de 10 ani va fi aplicată modelelor de maşini de spălat EcoBubble (WF0804Y8E, WF1124XAC, WF1802XEC), frigiderelor Side By Side (RSG5FURS/FUBP, RSH7ZNRS, RSH5PTTS) precum şi combinelor frigorifice (RL58GPGIH1, RL60GQERS1). Preţul maşinilor de spălat EcoBubble care beneficiază de această garanţie variază de la 2.399 RON (modelul WF1802XEC, cu o capacitate de 8 kilograme) la 3.699 RON (modelul WF1124XAC, cu o capacitate de 12 kilograme), în timp ce frigiderele side by side au preţuri cuprinse între 5.099 RON şi 6.999 RON, iar combinele frigorifice au preţuri de 3.699 RON (RL58GPGIH1), respectiv 4.199 RON (RL60GQERS1).

Orice problemă cauzată de compresorul sau motorul cu digital inverter va fi rezolvată fără costuri suplimentare la unul dintre service-urile locale, pe perioada garanţiei.

2 Comments

  1. Am cumparat un frigider side by side acum 4 ani de zile si de la unitatea service mi s-a comunicat ca trebuie sa-mi schimbe compresorul. Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de garantia de 10 ani a compresorului.
    Va multumesc si astept raspuns

  2. Salut,
    Daca mai ai toate documentele frigiderului, ar trebui sa scrie acolo exact ce tip de garantie are… Intreaba la cei de la Samsung Romania, ar trebui sa stie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *