Stiri

Samsung aduce Fashion TV prin aplicație pentru Smart TV

Samsung anunţă un parteneriat cu Fashion TV, prin care programele canalului vor fi disponibile pe Samsung Smart TV-uri. Utilizatorii pot accesa tot acest conţinut apăsând un simplu buton şi astfel pot vizualiza în direct prezentări de modă şi şedinţe foto, având de asemenea acces exclusiv la imagini cu modele şi designeri din culisele Fashion TV. Samsung Smart TV

“Samsung este principalul furnizor global de Smart TV-uri, având numeroase parteneriate care aduc conţinut bogat şi funcţii exclusive utilizatorilor. Acest parteneriat cu Fashion TV extinde oferta noastră către un gen cu totul diferit şi completează obiectivul nostru de a oferi o experienţă de vizualizare personalizată, la cerere,” a declarat Dan Saunders, Director al Serviciilor de Conţinut la Samsung Electronics Europa. “Încă de la apariţia sa, Fashion TV a fost în fruntea reportajelor din industria modei, iar noi suntem foarte mândri să introducem aceste programe printre serviciile noastre.”

Timp de patru luni, aplicaţia Fashion TV va fi disponibilă în exclusivitate doar pentru Samsung Smart TV-uri şi va prezenta tot ce are mai bun de oferit lumea modei. Pentru publicitarii dornici de a antrena o audienţă pasionată de modă, acest serviciu oferă oportunitatea de a afişa conţinut de publicitate în timpul programelor. Acest serviciu va fi oferit de Smart Clip, liderul European în publicitatea video, care va furniza publicitate relevantă, direct către utilizatori.

“Acest parteneriat aduce Fashion TV în vizorul unei audienţe mai mari în Europa, datorită succesului constant al Smart TV-urilor Samsung. Deoarece tot mai mulţi oameni caută noi forme prin care să se uite la televizor, suntem încântaţi că am lucrat cu LiveDefinition, care a creat acest serviciu pentru a le oferi utilizatorilor şi publicitarilor noi forme prin care să interacţioneze cu brandul nostru,” a spus Alona Fischbein, Director Fashion TV.

One Comment

  1. Sa vedem daca Samsung va reusi sa tina piept Android-ului sau vor fi nevoiti sa renunte la a isi dezvolta propriul OS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *