Stiri

Samsung aduce bucătăria inteligentă la CES 2012

Samsung Electronics America a prezentat la CES 2012 inovaţii şi îmbunătăţiri ale liniei de dispozitive inteligente de bucătărie, aflată în continuă expansiune.

De la noile funcții ale frigiderului LCD cu aplicaţii până la cuptorul Over-the-Range eficient din punct de vedere energetic, care va îndeplini de patru ori mai multe sarcini pentru bucătarii ocupaţi, sau noua versiune a deja cunoscutului cuptor Flex Duo, bucătăria inteligentă de la Samsung promite organizare, eficienţă şi confort la cel mai înalt nivel.

“Când vine vorba de electrocasnicele de bucătărie, Samsung aduce un plus de inteligenţă. Suntem atenţi la nevoile utilizatorilor noştri şi ne bazăm pe succesul produselor noastre, aducând îmbunătăţirile pe care mamele active le aşteaptă,” a spus Kevin Dexter, Vicepreşedinte Senior al diviziei de vânzări Home Appliance şi Marketing în cadrul Samsung Electronics America.   


Noi moduri de conectare şi organizare pentru frigiderul LCD cu aplicaţii


Samsung îşi extinde gama de frigidere LCD cu aplicaţii, prin introducerea a două noi opţiuni cerute de utilizatori – Facebook şi Lista de cumpărături – pentru două dintre frigiderele sale: side-by-side RSG309 şi French Door cu 4 uşi. Ambele aplicații vor rula pe ecranul color LCD de 8 inchi, conectat Wi-Fi. Aplicaţia “Lista de cumpărături” permite utilizatorilor să-şi creeze propria listă personalizată de cumpărături prin simpla atingere a unui buton, în timp ce aplicaţia Facebook oferă acces instant la notificările prietenilor.

Frigiderele au şi opţiuni de depozitare a alimentelor pentru o mai bună organizare, cum ar fi sertarul FlexZone™ cu contor de înălţime care îl face uşor accesibil copiilor. În plus, permite şi patru opţiuni de setare a temperaturii: Carne şi Peşte (-3°C), Băuturi Reci (0.5°C), Deli/Snacks (3°C) şi Vin/Feluri de mâncare festive (5,5°C). Sistemul Twin Cooling Plus® menţine alimentele proaspete mai mult timp prin intermediul sistemelor de răcire separate ale frigiderului şi congelatorului pentru a regla temperatura şi umiditatea.


Gătit mai rapid şi eco-eficient


Noul cuptor cu microunde Over-the-Range (OTR) SMH2117S de la Samsung este unul cu convecţie, prăjitor, microunde şi hotă, toate într-unul singur. Câştigător al premiului CES 2012 la categoria Eco-design, cuptorul OTR, cu o capacitate de 60L, are o plită luminată cu LED, care reduce timpul, efortul şi costurile unei posibile înlocuiri. În acelaşi timp, oferă şi o mai bună iluminare a suprafeţei de gătit din apropiere şi, împreună cu funcţia Eco Mode, reduce consumul. Când nu este folosit, cuptorul ajută utilizatorii să economisească timp şi bani.


În plus, cuptorul OTR are interiorul acoperit cu un strat de email ceramic, uşor de curăţat, pentru a menţine igiena. Doar Samsung utilizează acest tip de email ceramic, de calitate superioară, care se regăsește și la cuptoarele standard.


Gătit flexibil pentru prepararea oricărui fel de mâncare


În 2012, Samsung va permite şi mai multor utilizatori să se bucure de flexibilitatea şi confortul oferit de cuptorul Flex Duo prin introducerea unui model mai accesibil: NE595R1. Familiile vor beneficia în continuare de posibilitatea de a pregăti masa mai eficient în compartimentul mare, de 168 L, sau prin folosirea unuia dintre cele două compartimente mai mici (74L cel superior şi 88L cel inferior), despărţite prin Smart Divider. Cele două compartimente pot fi folosite separat sau împreună; atunci când sunt utilizate împreună, cina şi desertul se pot pregăti simultan la temperaturi diferite, fără a amesteca aromele. Atunci când nu este utilizat, separatorul dintre compartimente poate fi depozitat discret în spaţiul de deasupra sertarului inferior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *