Concerte

SAMAIA – THE GEORGIAN LEGENDS LA SALA PALATULUI

Jim Lowe & NJ Productions & Buduno & A C Teocta, prezinta: „SAMAIA – The Georgian Legends” Sala Palatului, 29 Aprilie, ora 20:00

Georgian Legends este o companie de spectacole ce a luat fiinta in anul 1999, la initiativa producatorului executiv american Jim Lowe si a producatorului artistic francez Pascal Jourdan. Artistii acestei companii au fost selectionati dintre cei mai buni artisti ai ansamblelor nationale georgiene de muzica si dans Erisioni si Surishvili.

Inca din anul 2000, primul an de turneu, Georgian Legends s-a bucurat de un succes fulminant, multe publicatii americane si europene supranumindu-i „ The Riverdance from Caucasus”, specialisti spunand despre acest spectacol ca nu ar fi cu nimic mai prejos decat „ Lord of the dance” si „Riverdance”.

Spectacolul SAMAIA este deja a treia productie a celor de la Georgian Legends, o productie, spun ei, cu mult mai spectaculoasa decat cele precedente.La Bucuresti va avea loc premiera acestui nou show

Iata si cateva superlative cu care au fost gratulati artistii georgieni de presa americana:

The Los Angeles Times -‘sensational’ –

The New York Time-‘spectacular’ –

The New York Post -‘a feast of riches for eye and ear’-

SAMAIA – The Georgian Legends este un spectacol ce aduce pe scena artisti cu deosebite calitati interpretative. Spectacolul este total, cu dansuri ale caror parti acrobatice te tin cu sufletul la gura, fascinante lupte cu sabii si melodii ce iti incanta auzul.

In Anul 1977, Agentia Spatiala Americana NASA a lansat o sonda spatiala cu numele de Voyager. In interiorul acestei sonde spatiale se gaseste un disc de aur(Voyager Golden Record) pe care au fost inregistrate piese muzicale reprezentative pentru istoria umanitatii. Una dintre aceste piese se intituleaza „Tchakrulo'(in traducere, unire, armonie) si veti avea ocazia sa o ascultati intr-o interpretare deosebita in acest spectacol.

SAMAIA – The Georgian Legends, o poveste de succes, o colaborare perfecta intre modernismul industriei de spectacol americane si franceze si niste artisti georgieni ce par a veni din vechi timpuri de legenda.

Biletele au preturi cuprinse intre 60 si 180 RON si au fost puse in vanzare in aceasta saptamna prin casa de bilete a Salii Palatului, reteaua BILET.RO la magazinul Muzica, reteaua Music Shop, magazinele Flanco World Orhideea, Flanco Dorobanti si Flamingo Unirea, la libraria Carturesti, precum si online la www.bilet.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.bileteonline.ro.

Buduno & AC Teocta
www.samaiatheshow.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *