Concerte

Salsa Fest cu BAMBOLEO si MANDINGA

Pentru toti iubitorii de muzica latino, concertul BAMBOLEO este o intalnire esentiala. Cei care iubesc muzica in genere, cei care vor sa simta fiori, cei care vor sa isi aminteasca ce e bucuria de dragul bucuriei, nu trebuie sa rateze un show de zile mari.

Spectacolul BAMBOLEO vă va face să dansaţi şi să fiţi fericiţi. Un regal de muzică bună, de latino autentic, deschis de MANDINGA, una dintre cele mai bune trupe live din România şi, probabil, cea mai valoroasă pe segmentul latino.
Incepand cu ora 19:30 pe 1 martie, la Bucuresti, Palatul National al Copiilor va fi cel mai adecvat spatiu pentru a sarbatori primavara, pe ritmuri latino.

BAMBOLEO, una dintre cele mai valoroase trupe de salsa din lume, vine direct din Cuba, unde este în topul celor mai bune trupe live.
BAMBOLEO înseamnă reunirea a unora dintre cei mai talentaţi muzicieni tineri din Cuba. Liderul grupului este reputatul Lazaro Valdez (compozitor, textier, orchestrator etc).
Grupul are doi solişti vocali carismatici, ale căror apariţii incendiare ridică sala în picioare de fiecare dată.
SALSA FEST îşi propune să vă prezinte cei mai importanţi muzicieni de salsa din lume. Evenimentul este o continuare a întâlnirii de anul trecut de la Sibiu cu Manolito Simonet y Su Trabucco.

Telefon: 0318052979
Email:
Adresa web: http://www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *