Evenimente

Salonul Nautic International Bucuresti (SNIB 2011)

23 februarie 2011 marcheaza deschiderea celei de-a 3-a editii a Salonului Nautic International Bucuresti, cel mai important eveniment dedicat yachting-ului, sportivitatii si celor indragostiti de navigatie si vacante pe mari, rauri sau lacuri. Pe langa noutatile din domeniul nautic, SNIB 2011 va asteapta cu un stand de(LUXE) lifestyle semnat de Horologivm Salon DHorlogerie, Fortis Swiss Watches, hulsta studio, Zenonni Made To Meausure, Truefitt & Hill, 2TEC2 si deLUXE-lifestyle.ro

In perioada 23-27 februarie va invitam sa vizitati in cadrul Salonul Nautic International Bucuresti 2011 proiectul de(LUXE) LIFESTYLE ISLAND – o incursiune in povestea brandurilor si produselor de lux, pigmentata cu aventura si curajul de a inova in domeniul lor de expertiza. In de(LUXE) lifestyle island vor fi prezentate ultimele noutati si colectii semnate hulsta studio, Fortis Swiss Watches, Horologivm Salon dHorlogerie, Zenonni Made To Measure, VBC Milano 1663, Truefitt & Hill si 2TEC2.
www.deLUXE-lifestyle.ro va asteapta la cea de-a III-a editie a Salonului Nautic International Bucuresti in dubla ipostaza, cea de partener media, dar si de expozant.

Stilul si sportivitatea vor fi cuvintele de ordine ale celor cinci zile ale expozitiei cu tematica nautica in cadrul caruia pe langa yachting vom avea ocazia sa descoperim ceasuri sport profesioniste care au stabilit recorduri si au insotit expeditii temerare, produse regale cu care se ingrijeau exploratorii britanici, tinute si consultanta vestimentara pentru gentlemani, accesorii de calatorie, haute-couture-ul in lumea pardoselilor indoor/outdoor, mobilier de exceptie si solutii complete de amenajare pentru orice tip de proiect,indiferent de cat de indraznet ar fi.

de(LUXE) LIFESTYLE ISLAND:

www.deLUXE-lifestyle.ro
deLUXE-Lifestyle este un e-ghid de luxury lifestyle, oferind o lectura placuta si navigare utila printre informatiile de interes din lumea brandurilor si furnizorilor high-end.

hulsta studio
hulsta studio (www.huelsta-studio.ro) aduce pe piata romaneasca brandul german de mobilier de lux hlsta, care se numara printre liderii mondiali din domeniul fabricarii mobilierului high-end de cea mai buna calitate. hlsta studio inseamna, de asemenea, servicii complete de amenajari interioare, pornind de la realizarea proiectului pana la furnizarea de mobilier si elemente de decoratiuni produse de companii de renume din Europa.

2TEC2 prin EPA SISTEM- Haute-couture-ul in lumea pardoselilor
Designul spectaculos si performantele high-tech ale pardoselelor 2TEC2 continua sa electrizeze arhitectii si designerii din intreaga lume. Pardoselile 2TEC2 din vinil si nylon tesut imbina materiale ecologice cu tehnicile inovatoare si finisajele high-end. Cu acelasi aspect ca al unei mochete tesute, 2TEC2 ofera o colectie extrem de durabila, deosebit de rezistenta la pete, apa, decolorare si foc, fiind destinata proiectelor rezidentiale sau comerciale contemporane.
Colectiile inovatoare de pardoseli 2TEC2 sunt disponibile in Romania exclusiv prin EPA SISTEM (www.epa-company.ro), un promotor de traditie al ultimelor tendinte in materie de design.

TRUEFITT & HILL prin www.barbieritdelux.ro
De mai mult de doua secole, Truefitt & Hill ofera domnilor rafinati numai cele mai bune produse si servicii de ingrijire personala. Barbatii merita numai ce este cel mai bun in tot ceea ce fac. Daca sunteti in cautarea celor mai bune produse barbatesti de ingrijire, suntem siguri ca veti gasi calitatea de neegalat a produselor regale si traditia de prestigiu a Truefitt & Hill ca fiind extrem de convingatoare.

HOROLOGIVM – punctul de reper in materie de servicii pentru ceasuri de lux in Romania
Infiintat in anul 2004 ca laborator de reparatii si restaurari ceasuri de lux, Horologivm grupeaza astazi sub aceeasi tutela toata gama de servicii si produse care intregesc lumea orologera de lux. Dezvoltandu-se pe pe cel mai mare si mai bine dotat laborator orologier din Romania, Horologivm reuneste in prezent 6 divizii care acopera toata plaja de servicii si produse orologere: Laboratorul Horologivm, Monobrand Boutique Maurice Lacroix, Divizia Swiss Watches, Divizia Preowned, Divizia Diamandis, Divizia SuperParts.
HOROLOGIVM (www.horologivm.ro) va prezinta in cadrul Salonului Nautic International Bucuresti ceasurile brandului FORTIS SWISS WATCHES (www.fortis-watches.com)

FORTIS SWISS WATCHES – ceasuri sport profesioniste
Fie ca ati ales o ambarcatiune cu vele sau motor, fie una dintre derivatele plutitoare destinate sporturilor nautice, HOROLOGIVM(www.horologivm.ro) va recomanda un accesoriu de nelipsit de la mana dumneavoastra : un ceas elvetian B-42 MARINEMASTER, una dintre cele mai prestigioase colectii ale brandului elvetian FORTIS SWISS WATCHES.
B-42 MARINEMASTER Day/Date, Chronograph sau Chronograph Alarm cu certificat C.O.S.C. cu mecanisme automatice de inalta precizie elvetiana colectia indeplineste toate cerintele si exigentele unor ceasuri sport profesioniste.

ZENONNI MADE TO MEASURE – Un serviciu de lux made-to-measure
Zenonni Made To Measure (www.zenonni.ro) este un brand de lux destinat sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie vestimentara masculina. Pe durata Salonului Nautic International Bucuresti Zenonni Made To Measure va prezenta noua colectie de camasi si costume la comanda pentru sezonul Primavara Vara 2011, cu un accent special pe latura de leisure si sportivitate in vestimentatia de lux, precum si noua colectie de accesorii destinate calatoriilor, in ton cu specificul expozitiei. Colectia de genti si accesorii VBC 1663 Milano este lansata in 2011 si prezentata in premiera la Salonul Nautic International Bucuresti.

www.deluxe-lifestyle.ro
www.salonulnauticbucuresti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *