LifeStyle, MUZICA

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul BLIND GUARDIAN

Dupa ani de asteptare, fanii din România au posibilitatea sa fredoneze alaturi de excelentul vocalist Hansi Kursch refrene faimoase (“Bard’s Song”, “Valhalla”, “Mirror, Mirror”) dar si “Another Stranger Me” sau “Fly”, de pe albumul  “A Twist in the Myth” al formatiei “Blind Guardian”.

Biletele s-au pus deja în vânzare si pot fi cumparate de la Magazinul Muzica, Diverta (Mall, Plaza, Unirii) si reteaua Diverta din tara, magazinul Victoria (parter) si comandate la: bilete@fundatia-aquarius.ro

Pretul biletelor este de 67 de lei pâna la 10 mai si 80 de lei în perioada 11-18 mai.

ÃŽn avanpremiera concertului, fanii din Bucuresti au parte de o seara speciala Blind Guardian. Miercuri, 4 aprilie, începând cu orele 21:00, Club A va gazdui proiectia DVD-ului “Imaginations through the Looking Glass”. Organizatorii anunta ca vor avea loc concursuri “de încalzire”, premiile constând în invitatii la concertul de pe 18 mai. Evenimentul are loc în cadrul programului “RocKultura”, prezentat de Lenti Chiriac.

Blind Guardian se afla în momentul de fata în Germania, dupa un turneu care a cuprins concerte în Japonia (unde barzii germani se bucura de un succes iesit din comun din partea fanilor japonezi), Australia (în premiera) si America de Sud.

Concertul din România va cuprinde piese de pe albumul noul lansat  “A Twist in the Myth” (septembrie 2006), dar si piese de referinta de pe albumele anterioare. “A Twist in the Myth” a debutat pe locul 4 în Germania, pe locul 3 în Grecia si a urcat pe locul 21 în topul Billboard al albumelor independente.

Blind Guardian concerteaza pe 18 mai la Arenele Romane, invitati în premiera în România de catre Fundatia Aquarius.

Producatorii evenimentului: Fundatia Aquarius

Pagina oficiala a concertului:
http://concerte.fundatia-aquarius.ro

Parteneri media: 24FUN, City Fm, Oblique Magazin, Maximum Rock,                        Promusic Production, Heavy Metal Magazine, Atomic TV, Radio Nord-Est Iasi, Medialook.ro, RockXpress, MetalAct, Metalhead, Another.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *