LifeStyle

S-au decernat premiile Advertising Show 2007

Marţi, 12 septembrie, la Centrul de Presă din cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO, a avut loc jurizarea obiectelor înscrise la cea de-a doua ediţie a concursului de obiecte promoţionale GIFTS’ SHOW 2007.

În acest an, concursul s-a desfăşurat sub o tematică specială, aleasă la sugestia participanţilor de anul trecut: “cadouri pentru politicieni”. Este singurul eveniment de acest gen din România la care s-au înscris 20 de firme importatoare şi producătoare de obiecte promoţionale, expozante în cadrul târgului ADVERTISING SHOW.

Cele patru secţiuni: Cadoul politicianului european, Cadoul politicianului jucător, Cadoul politicianului din opoziţie şi “Trofeul GIFTS’ SHOW 2007” au adunat în concurs 55 de articole.

Un juriu atent selecţionat a fost format din urmatoarele personalităţi:

• Dl. Dan Chirlomez – Åžef Serviciu Protocol a Senatului României

• Dl. Gheorghe Dinică – Director DirecÅ£ia de Protocol a Camerei DeputaÅ£ilor

• Dl. Paul Terzi – Director Serviciu Protocol a Primăriei Municipiului BucureÅŸti

• Dna. Raluca Boboc – Consultant Departamentul de Analiză ÅŸi Planificare Politică

• Dl. Daniel Sur – Expert AgenÅ£ia pentru Strategii Guvernamentale

• Dl. Victor Dobre – Director Executiv International Advertising Association.

Marţi, 12 septembrie, au deliberat şi au desemnat câştigătorii concursului care au fost premiaţi în data de 19 septembrie.

În concurs au fost depuse obiecte înscrise de la stilouri, măşti pictabile, trenuleţe până la cătuşe şi jobenuri. Cel mai ieftin obiect din concurs a fost un hand clapper în valoare de 0,4 Euro, iar cel mai scump o rama foto digitală în valoare de 277 Euro.

Cu ocazia acestui eveniment au fost desemnate cele mai reuşite 4 obiecte promoţionale care pot fi găsite în acest moment pe piaţa autohtonă de profil.

Câştigătorii celor 4 secţiuni au fost anunţaţi într-un cadru festiv, în data de 19 septembrie 2007, începând cu orele 17.30 în Pavilionul Central din cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO. Decernarea premiilor a fost urmata de un cocktail şi un recital susţinut de Rufus Martin.

Personalităţi din lumea politică precum Daciana Sârbu, Cristian Boureanu, Cozmin Guşă au înmânat premiile câştigătorilor concursului GIFTS’ SHOW, după cum urmează:

– Premiul pentru secÅ£iunea Cadoul politicianului european a fost înmanat firmei UPDATE ADVERTISING care a înscris în concurs un ceas într-un glob de sticlă.

– Premiul pentru secÅ£iunea Cadoul politicianului jucător a fost înmanat firmei ATIP DESIGN care a înscris în concurs un joc portabil “Nu te supara, frate!”.

– Premiul pentru secÅ£iunea Cadoul politicianului din opoziÅ£ie a fost înmânat firmei ATIP DESIGN care a înscris în concurs un set de cătuÅŸe miniaturale cu cheiţă.

– Premiul pentru sectiunea Trofeul GIFTS’ SHOW a fost înmânat firmei FORTREND care a înscris în concurs un ceas în formă de schimbător de viteze cu menÅ£iunea “Schimbă viteza la patru ani!”

Organizatorii au acordat ÅŸi premii speciale pentru:

– cel mai frumos design de stand: LEYCOM

– complexitatea prezentării: MOYAIK CONSULTING

– aniversarea a 10 ani de activitate: SAV COM ADVERTISING

Pentru publicul interesat, obiectele câştigătoare pot fi admirate, în perioada 19-22 septembrie 2007, la târgul ADVERTISING SHOW, la etajul 1 in Pavilionul Central ROMEXPO.

De asemenea, organizatorii ADVERTISING SHOW, au pregătit şi pentru ediţia din acest an un program de seminarii şi lansări de produs. Prezentările au loc în Sala de Marmură a Pavilionului Central, între 19-22 septembrie, orele 10.00-18.00, pe toată durata desfăşurării târgului. Programul complet al acestor seminarii îl puteţi afla accesând site-ul www.advertisingshow.ro.

Vă aşteptăm să aflaţi ultimele tendinţe în industria de producţie publicitară între 19-21 septembrie, orele 10.00-18.00, şi în ultima zi, 22.09, între 10.00-16.00!

La ROMEXPO Bucuresti, it’s SHOWtime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *