Evenimente

S-a prelungit perioada de inscrieri la Festivalul Imagine Romania

Te-ai saturat de cantat in ploaie? Te imaginezi pe o scena cu mii de spectatori care sa te aclame? inca mai ai timp pana pe 27 iunie!

Indrazneste si vino pe scena la festivalul IMAGINE Romnia 2011!

Nu conteaza ce canti, ci cum canti. Daca ai compozitii si interpretari originale, indiferent de stil (pop, metal rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world punk), te invitam sa participi la IMAGINE, o competitie live de interpretare muzicala care se adreseaza trupelor si solistilor vocali cu varste cuprinse intre 12 Si 20 de ani.

Mai ai nca o Sansa sa te faci auzit. Perioada de nscrieri s-a prelungit cu inca 12 zile.

DARE TO IMAGINE!

Inscrie-te pana pe 27 iunie pe www.imaginefestival.ro

Creaza-ti contul personal si completeaza formularul online!

Pentru a valida inscrierea, nu uita sa incarci si 2 mp3-uri sau sa adaugi linkuri youtube cu piese interpretate de tine sau de trupa ta! (Nu se cere obligatoriu calitate de studio!)

Pe www.imaginefestival.ro poti avea propriul tau fan club, blog sau pagina personala, asa ca anunta-ti toti fanii! Cea mai populara trupa se califica automat la preselectiile nationale!

Primii trei castigatori vor reprezenta Romnia la editiile IMAGINE din Suedia, Belgia Si Croatia, iar marele castigator va participa la Festivalul International IMAGINE din 2012.

In cadrul festivalului vor avea loc masterclass-uri gratuite, jam-sessions si concerte ale trupelor invitate atat din tara cat si din Europa.

Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu

Parteneri: KFC, Ella Traveland

Parteneri media: Kiss FM, Zile si Nopti, Avantaje, Modernism, IConcert, Popcorn, Romania Insider, City Compass, Tribuna, Port, Muzica 9, muzicabuna.ro, cinemall.ro, calendarevenimente.ro, metalhead, no3, sofresh, feminis.ro, musicmall, teen press, Oldies Pub (Sibiu)

pr@byronmusic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *