Evenimente

S-a deschis sezonul de Yachting 2009, Mangalia, Romania

Blue Marine Yachts, dealer autorizat in Romania al Bavaria Yachts, organizeaza in perioada 01-03 Mai Deschiderea Oficiala a Sezonului de Yachting 2009. Evenimentul va avea loc la Mangalia. Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate activitati: – prezentare a gamelor de yachturi cu vele Bavaria Vision si Bavaria Cruiser
– prezentarea colii de Yachting
– oferta de croaziere pe Marea Neagra
– programul competitional al Regatei Bavaria-Blue Marine pentru sezonul 2009
Deschiderea Sezonului de Yachting este un eveniment anual, ce a debutat in mai 2008, de interes atat pentru pasionatii de veliere cat si pentru turistii ce se afla in acea perioada pe litoral. In acest an, Blue Marine Yachts impreuna cu Primaria Mangalia va organiza o demonstratie cu veliere Bavaria in rada portului.
Activitatile dedicate acestui eveniment se vor desfasura in Portul Turistic Mangalia, unde vor fi prezentate si testate modele Bavaria 50 Vision ,44 Vision, 50 Cruiser , 40Cruiser , 31Cruiser .
Blue Marine Yachts doreste sa se implice in dezvoltarea sporturilor cu vele din Romania. Incepand din acest an va organiza cursuri de navigatie pentru veliere, punand la dispozitie unul din modelele de varf ale gamei – Bavaria 40 Cruiser, precum si instructori cu experienta in navigatie.
Regata Bavaria-Blue Marine se afla la cea de-a doua editie iar din acest an se va desfasura pe etape, echipajele acumuland puncte in functie de rezultatele celor 3 etape competitionale. Castigatorul va fi desemnat la finalul sezonului, fiind echipajul care a acumulat cele mai multe puncte.
Pentru intreg calendarul competitional puteti accesa www.bluemarine-yachts.ro .

Blue Marine Yachts – Bulevardul Camil Ressu nr. 14, sector 3, Bucuresti, Romania, Tel:+40 730 451 037
office@bluemarine-yachts.ro
http://www.bluemarine-yachts.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *