Evenimente

Rummikub, participa la campionatul mondial

Rummikub este un joc de societate care este jucat de mai bine de 50 de ani de oameni din lumea intreaga si surpriza: a fost creat de un inventator romano-israelian, pe nume Ephraim Hertzano, la sfarsitul anilor 40. Dl. Hertzano s-a mutat impreuna cu familia in Israel, acolo unde a pus bazele companiei Lemada Light Industries, cea care produce la scara mondiala jocul Rummikub.

Pana in prezent, Rummikub a fost vandut in peste 50 de milioane de exemplare in 54 de tari de pe 5 continente si este jucat de peste 180 de milioane de oameni!! Este jucat deopotriva de barbati si femei, tineri si batrani.

Campionatul Mondial Rummikub are loc inca din anul 1991 si se organizeaza odata la 3 ani. Premiul confruntarii Rummikub este acelasi in fiecare an si consta intr-o excursie pentru doua persoane in jurul lumii. Campionatul Mondial de anul acesta se va desfasura intr-o ambianta deosebita si anume Villa Padierna Hotel din Marbella, Spania, intre 6 si 9 noiembrie, 2009.

Romania a participat pentru prima data la Campionatul Mondial Rummikub in anul 2006, urmand ca si anul acesta sa reprezinte cu mandrie, steagul national la o competitie de asemenea anvergura.

Campionatul national este desfasurat in intervalul 19 septembrie 2009 – 17 octombrie 2009 si cuprinde patru etape: etapa de inscriere la campionat, care are loc permanent, pe site-ul www.rummikub.com; competitiile preliminare online, programate in zilele de 19, 20, 26 si 27 septembrie, 2009; semifinala care se va desfasura online, in data de 3 octombrie, 2009 si etapa nationala, in data de 17 octombrie, 2009.

Asadar, grabiti-va: va mai puteti inregistra pe www.rummikub.com pentru cele 2 etape preliminare de saptamana aceasta! Si nu uitati de premiul cel mare, doua bilete de avion in jurul lumii!

Pentru mai multe detalii, accesati regulamentul Campionatului National Rummikub de pe www.noriel.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *