Concerte

Route68 Summerfest Live 2011

In perioada 29-30 iulie 2011, se va desfasura prima editie a festivalului Route68 Summerfest Live 2011 la Gurasada Park in judetul Hunedoara. In cadrul festivalului, trupa byron va sustine un concert live pe data de 30 iulie de la ora 20.00. Inscris pe banda de accelerare a celui mai popular drum european din Romania (E68), la doar 30 km de municipiul DEVA, Route68 Summerfest Live isi propune sa demareze in tromba pe circuitul evenimentelor de profil. Timp de 2 zile, pe cele 2 scene ale festivalului, Main Stage si Wond3rground, se vor alinia la start peste 20 de trupe si artisti din monoposturile autohtone de rock, hip-hop si electro, avandu-i in pole-position pe:
Main Stage:
VITA DE VIE // GUESS WHO // ALTERNOSFERA // ECHO
LUNA AMARA // SUIE PAPARUDE // BYRON // BLAZZAJ // TARG3T
IMPLANT PENTRU REFUZ // WHATS UP // CASTOR 604 // GUERRILLAS
ICORY // DIRTY SHIRT // DEATHDRIVE // DELIVER THE GOD
SKULLP // SYMBIO // KREPUSKUL

Wond3rground Stage:
3P & ALEX CHRONIC // KOJOK/KJK // BURNER GREENE // DJUBEI
PHLA & TABAC FEAT. PIETONU // WHITEROLY // DIGITALONE // KOKO
DUZZY DAS // YOGI // VJVJVJ FLOWERSTEPPER & SPACEBUNNY.

In paralel cu concertele live, organizatorii au pregatit si o serie de activitati numai bune de “racit carburatorul”:
– Food Court, Tiroliana (70m), Perete de catarat, Body Painting, Proiectii de Film si Concerte, Handmade Art Fair, Open-Air After Party, Grafitti Art Rocks Competition, Skate Park si concurs de tricouri ude.
STOP. DROP. AND ROCK! este sloganul celui mai fresh eveniment al verii, care isi propune sa devina unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din vestul tarii.
Biletele se achizitioneaza exclusiv de pe Dealmania.ro sau la intrare, pretul acestora fiind de 20 LEI/seara sau 30 LEI/event.
Mai multe detalii pe site-ul www.route68.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *