Stiri

Romtelecom surprinde la Cerf

romtelecom
Ultimele oferte ale Romtelecom vor fi prezentate în standul companiei de la cel mai important forum IT&C al României, CERF. Vizitatorii vor avea posibilitatea să testeze produsele companiei, să participe la competiţii cu premii şi să beneficieze de ofertele speciale lansate cu acest prilej de Romtelecom.

Standul Romtelecom, conceput sub forma unui impresionant Zeppelin, va fi în sine o experienţă interesantă pentru vizitatori. Dragoş Buhagiar, unul dintre cei mai apreciaţi scenografi români, este autorul conceptului de stand Romtelecom. „Zeppelinul este un clasic al avangardei, un concept generos, care a permis crearea unui spaţiu neconvenţional pentru această expoziţie. Dacă de obicei se preferă spaţiile deschise, integrate în universul expoziţional, am încercat de această dată să mergem pe un sistem „spaţiu în spaţiu”, Zeppelinul propunând vizitatorului o lume nouă în interiorul său, o punte de legătură cu viitorul. ” spune Buhagiar. Ideea care a inspirat acest concept este tehnologia în expansiune, o trăsătură care marchează, în acest moment, evoluţia Romtelecom. Standul companiei se poate vizita pe toată perioada desfăşurării CERF-ului, 3-7 mai 2006, la Complexul Romexpo din Bucureşti, pavilionul 16-17.

În interiorul Zeppelinului vor fi disponibile 12 calculatoare, pe care vizitatorii vor putea testa conexiunile Internet furnizate de Romtelecom. Se vor organiza competiţii de Counter-Strike, cel mai popular joc al momentului, în care cei interesaţi se vor putea confrunta cu campionii României şi vor putea câştiga premii substanţiale. La etajul Zeppelinului, unde este organizată zona business, vizitatorii vor putea testa servicii Romtelecom ca ADSL 2+, iPFix Ultra, Metronet şi VPN. Tot aici vor fi disponibile 2 telefoane IP şi 4 centrale PABX, dintre care una va fi funcţională. În exteriorul Zeppelinului vor mai fi amplasate alte 5 desktop-uri cu acces gratuit la Internet. Romtelecom asigură pe întreaga perioadă a târgului şi un hotspot ADSL de 1Mbps.

Cei interesaţi să contracteze la CERF o conexiune Internet de la Romtelecom vor beneficia de oferta specială valabilă pe perioada târgului: kit de instalare, care include modemul, gratuit si livrare gratuită la domiciliul clientului, la care se adaugă scutirea de taxa de activare. De asemenea, cei care încheie un contract beneficiază de oferta promoţională valabilă pentru produsele care folosesc tehnologia ADSL până la sfârşitul lunii iunie: abonament cu reducere de 50% (pe perioade diferite în funcţie de durata contractului).

Reprezentanţii Romtelecom vor fi prezenţi la evenimentele organizate în cadrul CERF, după cum urmează: joi, 4 mai, Pieter Bakker, director executiv comercial, va susţine o prezentare in cadrul sesiunii de deschidere a Zilei Comunicatiilor (Complex Titulescu, Madgearu, Brâncuşi), iar pe 5 mai, începând cu ora 11, la sala Mihail Sadoveanu, Vasile Voicu, director servicii Internet şi Date, va prezenta serviciile oferite de Romtelecom.

Sursa: www.pcforum.ro