Evenimente, MUZICA

Romanii isi aleg finalistii pentru Eurovision 2008

Sambata seara, alti 12 candidati la statutul de reprezentant al Romaniei la Eurovisionul de la Belgrad traverseaza cateva ore pline de emotie.

TVR 1 difuzeaza in direct si cea de-a doua semifinala a Selectiei Nationale, in urma careia alte sase melodii, votate de juriu si de public, se vor alatura primelor sase selectate pentru finala de pe 23 februarie.

Dupa o prima semifinala cu un concert Holograf de exceptie, semifinala a doua se anunta cel putin la fel de spectaculoasa!

Iulian Vrabete si Daniela Nane vor introduce concurentii in scena, iar Iuliana Marciuc va “suferi” in Camera verde, alaturi de participanti.

Pe parcursul votarii, TVR 1 a pregatit o retrospectiva a participarii Romaniei la Eurovision de-a lungul timpului, dar si o avanpremiera la recitalul pe care Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra il vor sustine la finala din 23 februarie.

Pentru ca cei din concurs sa afle cateva detalii despre ce i-ar putea astepta in cazul in care vor castiga finala, Mihai Traistariu, Marcel Pavel si Laurentiu Cazan vor veni sa vorbeasca despre experientele lor la Eurovision, dar si sa incante publicul cu melodiile lor.

In ce priveste lupta dintre cele 12 piese, aceasta va fi acerba.

Vom asculta sambata seara urmatoarele piese:
1. Vant de vara – m.: Zamfira Maria Dinca; t.: Zamfira Maria Dinca; i.: Monique
2. Dragostea mea – m: Adrian Romcescu; t.: Cristina Stefan; i.: Lucia Dumitrescu
3. Fight For Life – m.: Radu Marius Alin; t.: Radu Marius Alin; i.: Nico
4. Fairytale Story – m.: Andrei Stanoevici, Nicoleta Alexandru; t.: Nicoleta Alexandru; i.: Nicola
5. Come this way – m: Marius Moga; t.: Marius Moga; i.: .Zero feat. Marius Moga
6. RailRoad, RailRoad – m.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm; t.: Daniel Alexandrescu, Mircea Presel, Radu Fornea, Annika Ljungberg, Jens Sylsjo, Anders Lundstorm, Razvan Stefaniu, Catalin Voicu; i.: Rednex feat. Ro-mania
7. Follow Me – m.: Mihai Pocorschi; t.: Mihai Pocorschi, Gabriel Cotabita; i.: VH2
8. Mas conmigo – m.: Mihai Alexandru; t.: Viper; i.: Viper
9. Run Away – m.: Radu Bolfea, Sebastian Barac, Marcel Botezan; t.: Radu Bolfea, Sebastian Barac, Marcel Botezan; i.: Catalin Josan
10. Yeke Yeke – m.: Constantin Ionita, Marcel Prodan; t.: Constantin Ionita, Marcel Prodan; i.: Imba
11. Shine – m.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Mĺns Zelmerlöw; t.: Henrik Wikström, Niklas Edberger, Mĺns Zelmerlöw; i.: Biondo (Suedia)
12. Seven Days – m.: Eduard Carcota; t.: Cristian Hriscu Badea; i.: Paula Seling si Provincialii.

Sursa: TVR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *