Evenimente, MUZICA

Romanian Top Hits – Music Awards – 2008

Au inceput pregatirile pentru Romanian Top Hits – Music Awards – 2008!
RTH – TEAM, a intocmit regulamentul marelui eveniment din acest an. Acesta, a fost facut public pe site-ul oficial www.romaniantophits.ro si www.tophit.ro . Aici, gasim cateva noutati care vor bucura publicul.

Manifestarea va incepe pe data de 1 mai 2008. Marea Gala de premiere va fi in data de 2 si 3 august 2008 si va fi transmisa de Televiziunea Romana.

Au fost aprobate şi introduse inca doua sectiuni. D.J.@The best hit şi Hip Hop@The best hit. S-a incercat adoptarea sectiunii Etno dance@The best hit, dar conform regulamentului, s-a constatat ca muzica etno nu figurează în topurile si clasamentele publice intocmite de catre publicatii, posturi de radio si televiziune din Romania în anul 2008.

Inca de anul trecut Romanian Top Hits este marca inregistrata, conform brevetului eliberat de OSIM, devenind prima manifestare romanească mare cu identitatea legiferata.

Producatorul general al evenimentului dl. Dan Leonte, ne-a comunicat ca fanii muzicii romanesti pot propune ÅŸi vota cele opt categorii de premii, Best of the Hit@nr. 1, Boys@The Best Hit, Girls@The Best Hit, Featuring@The Best Hit, Bands@The Best Hit, Rock@The Best Hit, D.J.@The best hit ÅŸi Hip hop@The best hit, pe site-ul www.romaniantophits.ro si www.tophit.ro in doua etape.

Incepând cu data de 1 mai 2008 ora 0.00, pana la data de 30 iunie 2008, ora 24:00 – propuneri nominalizari melodii. Votarea melodiilor nominalizate se va efectua in perioada 1 iulie 2008, ora 0.00 si se va incheia in 31 iulie 2008, ora 24.00.

Dupa cum am fost obisnuiti, şi editia din acest an se va desfasura sub egida Primariei municipiului Bacau care se pregăteste intens pentru a primi cei peste 300 de invitati. La gala vor participa cei mai cunoscuti artisti romani, staruri şi vedete ale lumii mondene. Acestia vor sosi la show cu limuzine de lux si vor pasi pe covorul rosu.

Informatii suplimentare se pot obtine pe site la, www.romaniantophits.ro si www.tophit.ro si la adresele de e-mail: office@tophit.ro si pr2008@tophit.ro .

PR – RTH

Telefon: 0744109655

Email:

Adresa web: http://romaniantophits.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *