LifeStyle

Romanian Boat Show 2009 powered by Alto – o expozitie pentru pasionati si cunoscatori

Intre 6 si 10 Mai, Romanian Boat Show va asteapta cu ultimele tendinte in materie de yachturi, barci de agrement si leisure in zona comerciala Baneasa. Cea de-a patra editie a evenimentului organizat de Set Events reuneste dealeri si producatori de ambarcatiuni si accesorii din Romania si din afara tarii, precum si oferte din domenii conexe.

Timp de cinci zile, luxul, eleganta, pasiunea si rafinamentul se vor reuni sub sigla Romanian Boat Show, oferind vizitatorilor debutul perfect al sezonului estival. Alaturi de ambarcatiuni de diferite dimensiuni, vor fi prezente oferte financiare, posibilitati de asigurare a barcilor prin Certasig, oferte de sisteme de sonorizare ultra-performante prin Bose si bauturi fine prin B.D.G. Romania.
Editia a patra vine cu o noua surpriza pentru pasionatii de ambarcatiuni. Astfel, toti vizitatorii vor participa la o tragere la sorti, prin care vor putea castiga un premiu constand in 2.500 litri de carburant Alto. Iar cei care achizitioneaza o ambarcatiune cu motor, pot castiga, tot prin tragere la sorti, un premiu constand in 5.000 litri de carburant Alto, pentru a naviga in cele mai indepartate destinatii. Alto de la Rompetrol este un carburant de performanta, cu puritate mare, ale carui atribute premium se reflecta direct in puterea crescuta a motorului. 
Accesul publicului larg in cadrul expozitiei se va face incepand cu Miercuri, 6 Mai 2009, ora 14.00 si este permis fie pe baza de invitatie, fie pe baza de bilet cu valoare fixa (15 RON).
Va asteptam sa visam impreuna la mare!
 
http://www.romanianboatshow.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *