Evenimente

Romanian Boat Show 2008

Set Events organizeaza a treia editie a expozitiei profesioniste de yachturi si ambarcatiuni Romanian Boat Show, care se va desfasura intre 7 si 11 mai 2008 in Piata Constitutiei din Bucuresti. In cadrul expozitiei vor fi prezente ambarcatiuni de talie mica, mijlocie si mare, precum si accesorii specifice pentru acestea.

In urma succesului inregistrat la primele doua editii si a cererii mari pe care am inregistat-o, spatiul expoztional dedicat editiei din 2008 va fi de 12.000 mp. La fel ca si anul trecut, Romanian Boat Show va fi o expozitie cu participare internationala, reunind peste 20 de expozanti din Romania si din strainatate.
Alaturi de yachturi, ambarcatiuni si accesorii, in cadrul Romanian Boat Show vor fi prezente si alte branduri de lux din domenii conexe: masini de lux, agentii imobiliare si bauturi fine.
Astfel, intre 7 si 11 mai, Piata Constitutiei se va tranforma intr-un port in care vizitatorii vor putea visa la mare si se vor aventura intr-o lume a pasiunii fara limite, a elegantei si a luxului.
Alaturi de Regatta Marii Negre, primul concurs de veliere organizat in Romania dupa o absenta de peste 70 de ani, Romanian Boat Show este organizat de Set Events pentru a sprijini industria de yachturi si ambarcatiuni din Romania, aflata intr-o faza incipient a dezvoltarii sale. Consideram ca, pe termen lung, astfel de evenimente vor contribui si la promovarea potentialului maritim al Romaniei pe plan international si la intelegerea yachtingului ca un hobby in care merita sa investesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *