Stiri

Romania Libera are site nou

Un ziar cu o tradiţie 130 de ani, generalist şi elegant, în sincron cu evoluţia lumii euro-atlantice ale cărei valori le împărtăşeşte, le apăra şi le promovează, îşi ghidează cititorii în viaţa de zi cu zi, oferindu-le un volum considerabil de informaţii utile. Noua Românie liberă vine în întâmpinarea aspiraţiilor publicului activ, ţine cont de lipsa de timp a acestuia, de nevoia lui de a identifica şi parcurge rapid informaţiile relevante.

Într-o Românie bombardată de pseudoştiri, România liberă selectează informaţia care contează, într-o formă clară şi concisă

Într-o epocă a exploziei informaţiilor, într-un peisaj media bombardat de senzaţional şi pseudo[tiri, este nevoie de un ziar să discearnă informaţiile care contează şi care să prezinte clar şi concis lucrurile cu adevărat importante pentru cititorii săi.

Noua Românie liberă îşi diversifică tematica. Continutul a fost îmbogăţit cu informaţii relevante: pagini şi secţiuni noi: IT, life-style, shopping, timp liber, ştiinţă şi tehnologie, sănătate, Europa, informaţii utile, în aşa fel încât cititorii să găsească în România liberă tot ce au nevoie: informaţie, opinie , suplimente, sfaturi utile, anunţuri.

Ca ziar de atitudine, “România liberă” va acorda mai mult spaţiu şi mai multă vizibilitate textelor de opinie si analiză, autorilor acestor texte şi scrisorilor cititorilor, secţiunea Opinii, Editoriale &Scrisori ocupând două pagini în fiecare zi.

Noutati:

Mica publicitate într-un format special
Anunţurile de mică publicitate vor apărea într-un fascicul separat, inserat în ziar, în aşa fel încât cititorii interesaţi foarte mullt de anunţuri să le poată citi şi manevra cu uşurinţă.
Suplimente
Conţinutul editorial este îmbogaţit cu suplimente speciale: “Angajări şi cariere”, “Imobiliare” şi “”Timpul liber”.

Ediţiile regionale
Cele trei ediţii regionale, Ediţia de Transilvania Banat, Ediţia de Moldova şi Ediţia de Dobrogea vor apărea într-un format nou, tabloid, cu un număr de pagini mai mare, pentru a acoperi mai bine nevoia de informaţii şi ştiri locale din fiecare regiune.

ANGAJĂRI ŞI CARIERE – mai multe informaţii despre piaţa muncii din România, alături de articole speciale despre carieră şi dezvoltare personală.

IMOBILIARE – analize ÅŸi articole dedicate pieÅ£ei imobiliare, completate de materiale ÅŸi sfaturi legate de casă, design, arhitectură ÅŸi amenajări interioare.

TIMPUL LIBER – suplimentul de joi, pe un suport grafic nou, oferind cititorilor un ghid TV, recomandări diverse, informaţii şi consursuri interesante.

METROPOLA – EdiÅ£ia de BucureÅŸti are acum patru pagini dedicate zilnic pulsului metropolei.

Publicul poate regăsi în paginile noului cotidian naţional informaţii relevante din domeniile IT, life-style, shopping, timp liber, ştiinţă şi tehnologie, Europa, si multe altele.

Rl online vrea sa iasa din tiparele clasice ale web-site-urilor romanesti, clone ale publicatiilor mama.
In plus fata de ziarul tiparit, www.romanialibera.ro va oferi continut original si va dezvolta mai multe site-uri cu informatii specifice menite sa vina in sprijinul utilizatorilor.

 

VALORILE ROMÂNIEI LIBERE
Traditie

România liberă a fost un martor al evolutiei istoriei moderne a Romaniei, a avut printre jurnaliştii, colaboratorii sau cititorii sai oameni care acum sunt in cartile de istorie sau in manualele de literatură. Prin informa]iile sale, a contribuit adesea decisiv, la schimbarea cursului istoriei Romtniei.

Spirit critic

In ciuda schimbărilor de regim consemnate pe durata a peste un secol, în ciuda presiunilor diverselor regimuri politice, România liberă a reuşit să păstreze spiritul critic ca una dintre valorile centrale ale identităţii sale.

Diversitatea
Prin rubricile si suplimentele sale, România liberă acoperă o varietate extrem de mare de informaţii, oferind fiecărui segment de cititori stirile care îl interesează.

Utilitatea

România liberă nu oferă doar stiri. Importanţa ei în peisajul media românesc ţine de capacitatea acestor informaţii şi analize de a genera consecinţe.
Mii de familii şi-au cumpărat case datorită România libere, mii de oameni s-au angajat, nu de putine ori s-au luat decizii cu consecinţe istorice datorită articolelor din România liberă
www.romanialibera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *