MUZICA, Vedete

Rolling Stones sfideaza legile anti-fumat

Dupa ce acum cateva zile, organizatorii concertului de pe O2 Arena din Londra au fost amendati din cauza faptului ca Ronnie Wood si Keith Richards – chitaristii trupei Rolling Stones – au incalcat legea privind interzicerea fumatului in locurile publice din Marea Britanie -, joi seara, cei doi veterani ai muzicii rock i-au sfidat public pe reprezentantii autoritatilor, pe acelasi stadion.

Stiind ca la concert vor fi prezenti reprezentanti ai legii, special pentru a verifica daca se fumeaza sau nu pe scena, Ronnie si Keith si-au aprins din nou tigarile!

La jumatatea show-ului, cand Mick Jagger si-a prezentat trupa, cand a ajuns la Keith, a spus asa: “el este de fapt barbatul Marlboro”.

Richards a venit la marginea scenei, cu tigara in gura, a tras un fum adanc din ea si apoi a suflat fumul spre primele randuri, spre deliciul fanilor. La scurt timp, el a spus: “glumesc, nu e decat o tigara falsa”.

Ironic sau nu, James Jagger – fiul lui Mick Jagger -, este primul londonez care are voie oficial sa fumeze in spatii publice.

El a primit o licenta speciala din partea autoritatilor pentru a putea fuma in timpul piesei de teatru in care joaca.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *