Concerte

Roisin Murphy imbracata de un designer roman la Saptamana Modei din Milano!

Roisin Murphy a impresionat zilele trecute in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente de fashion din lume, Saptamana Modei din Milano, purtand o frumoasa rochie aurie semnata de casa autohtona de creatie Rozalb de Mura!  

Fan inrait al divei electro inca din 1999, cand a descoperit-o pe cel de-al doilea album semnat Moloko, Rozalb de Mura s-a declarat foarte incantat de faptul ca o artista celebra si un adevarat fashion icon precum Roisin ii poarta creatiile. Cei doi s-au cunoscut personal in cadrul editiei de anul acesta B’ESTFEST, prilej cu care diva electro si-a ales cateva creatii ale designerului roman. Desi s-a lansat in primavara lui 2006, atelierul de creatie Rozalb de Mura a atras deja atentia specialistilor si consumatorilor de moda avant-garde din Romania si din strainatate, anul acesta fiind prezent si pe scena London Fashion Week. Aici designerul s-a reintalnit cu artista irlandeza, care s-a aratat foarte interesata si de noile piese din colectia SS09.

 

Roisin Murphy va concerta toamana aceasta pentru a doua oara Romania, pe 5 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *