LifeStyle, Vedete

Rocsana Marcu vrea nuntă spontană

Dacă unele femei – a se citi „majoritatea” – îşi planifică ziua ÅŸi seara nunÅ£ii încă din timpul copilăriei, visând la acest moment ÅŸi aÅŸteptându-l cu mare ardoare, există ÅŸi altele, mai puÅ£ine ce-i drept, care renunţă la migală în favoarea spontaneităţii.
Din această ultimă categorie face parte ÅŸi frumoasa Rocsana Marcu. ÃŽn această ordine de idei, fostul „iepuraş” Playboy a decis că este momentul să devină femeie la casa ei, alături de bărbatul cu care are o relaÅ£ie de mai bine de un an de zile. Numele acestuia este Åžtefan ÅŸi singura informaÅ£ie pe care a oferit-o blonda despre el este că are 31 de ani. Motivul – „Nu vreau să devină ÅŸi el persoană publică. Sunt convinsă că asta ne-ar dăuna”, a declarat Rocsana pentru cotidianul Gardianul.
În ceea ce priveşte nunta, se pare că fericitul eveniment va avea loc în vara acestui an, totul rămânând însă la stadiul de idee. „Am vorbit despre asta în nenumărate rânduri, dar nu am stabilit nimic concret”, a explicat Rocsana. Mai mult, ea a mărturisit că nunta ei poate avea loc oricând, poate chiar în cursul acestei săptămâni: „La cât de nebuni suntem amândoi, este posibil să se întâmple oricând, poate chiar mâine. Eu nu vreau să am o nuntă planificată. Vreau sa fie ceva spontan, la care să nu mă gândesc deloc înainte. Când va fi momentul, voi merge la un magazin oarecare, nu neapărat la vreun designer cunoscut, îmi iau rochia de mireasă şi mă duc la Primărie”.

www.evenimentul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *