FILME

Rocky, din 3 ianuarie la Universal Chanel

Prima lună a anului 2013 aduce un cadou admiratorilor lui Sylvester Stallone. În fiecare joi seara, de la ora 22:00, puteți vedea câte unul din cele cinci filme care urmăresc povestea celebrului boxer, Rocky, numai la Universal Channel!
Aventura începe pe 3 ianuarie 2013, când debutează, la Universal Channel, seria Rocky: filmele cu Sylvester Stallone vor fi difuzate în premieră în fiecare joi seară, de la 22:00, pe tot parcursul lunii ianuarie! Veţi putea urmări povestea încă de la primul film al seriei, în care un boxer mărunt, pe nume Rocky Balboa și care aspiră la celebritate, are şansa de a lupta cu campionul mondial la categoria grea.
În Rocky II, care va fi difuzat pe 10 ianuarie, Balboa încearcă să se retragă din ring, dar problemele financiare şi mândria rănită a rivalului său îl obligă să forţeze un meci-revanşă.
Pe 17 ianuarie urmăriți, la Universal Channel, filmul Rocky III, în care noul campion mondial la categoria grea este provocat în public de un tânăr îndrăzneţ, care vrea să îşi încerce şansa la titlu.
În continuare, pe 24 ianuarie, în Rocky IV, Balboa luptă cu un boxer sovietic umflat de steroizi, pentru a răzbuna moartea fostului său rival, Apollo Creed, care ulterior îi devenise prieten.
Şi, în sfârşit, în Rocky V, pe 31 ianuarie, îl urmărim pe boxerul rămas acum accidentat şi sărac cum se întoarce în vechiul cartier, unde devine antrenorul unui tânăr luptător.
Nu uitați: seria Rocky, în fiecare joi, din 3 ianuarie, de la ora 22.00, la Universal Channel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *