LifeStyle

Rochii de vara – Moda 2009

Rochia este

a1.jpg

unul dintre obiectele mele vestimentare preferate. Extrem de feminina si eleganta, o rochie te scoate de la ananghie intr-o zi in care poate iti lipseste doza aceea de inspiratie pentru a alcatui un outfit traznit.

Rochiile sezonului de primavara-vara 2009 se detaseaza prin explozia de culoare propusa si prin lejeritate. De departe, sezonul este dominat de rochia maxi, in culori si imprimeuri cat mai vesele, croita din materiale fluide si racoroase, pornind de la bumbac si panza topita pentru zilele toride de vara si ajungand pana la matase si satin pentru serile mai racoroase.

Victoria’s Secret cuprinde, pe langa minunatele costume de baie pe care le gasiti aici, si o oferta generoasa de rochii. Printurile florale multicolore sunt una dintre optiunile propuse de celebrul brand pentru aceasta vara.

Daca preferati sa conferiti look-ului dumneavoastra o nota clasica, o little black dress cu detalii de croi precum spatele decoltat in V poate fi perfecta. Broderiile si detaliile lucrate cu dantela dau un aer elegant unei rochii aparent simple.
Cu toate acestea, vara anului 2009 este, de departe, dominata de culori. In cazul rochiilor cu print-uri vesele se impun accesoriile simple, care sa nu incarce tinuta. Cerceii din sidef in nuante naturale, bratarile late din lemn  sandalele gladiator si gentile confectionate din rafie sunt numai cateva dintre optiunile dumneavoastra.

Galeria cuprinde o selectie a rochiilor propuse sezonul acesta de Victoria’s  Secret , iar site-ul celebrului brand va sta la dispozitie cu intreaga colectie .

Andreea

– Ina Gartoi  www.stilfeminin.ro

sursa foto: Victoria’s Secret

Galeria foto Victoria’s Secret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *