Stiri

Robotul inteligent care aspiră toată casa: CLEANNA XR210

Am găsit online un model de robot inteligent care aspiră toată casa, mai exact CLEANNA XR210, este disponibil online la un preț foarte bun pe un site chinezesc, Gearbest. Magazinul livrează și în România, nu am auzit să fie vreo problemă, depinde de metoda de transport cât de repede ajunge.

CLEANNA XR210 Vacuum Cleaner Robot
Aspirator inteligent Cleanna XR210

Spun că este un preț foarte bun pentru că în magazinele de la noi poți cumpăra așa ceva numai cu preț dublu.
De asemenea, dotările lui sunt foarte bune, chiar este inteligent în comparație cu alte produse. Să trecem în revistă principalele avantaje și apoi discutăm despre tehnologie.

CLEANNA XR210 are un design modern, este gândit ca un gadget pentru acasă pentru un stil de viață digital. Este pentru living, dar și pentru birou, pentru distracție, pentru arătat prietenilor sau partenerilor de afaceri că sunteți la zi cu tehnologia. Îți ia o grijă de pe cap și ai casa curată sau biroul aspirat fără să mai auzi vreodată discuții.

Este a treia generație de roboți inteligenți, așa că au fost îmbunătățite multe aspecte de la primele două ediții. Știe să măture, să șteargă praful, să întindă suprafețele textile, să distrugă paraziții sau acarienii prin ultraviolete și aburi. Are un sistem inteligent de recoltare a gunoiului, astfel poate aspira orice pix sau stilou rămas pe jos, îl veți găsi în sertarul special.

Sistemul de propulsie a fost îmbunătățit, așa că robotul poate urca și coborî pe pante și nu va mai rămâne blocat dacă are de trecut pragurile. Se pot curăța cu ajutorul lui și pături sau cearceafuri. Este foarte silențios așa că nu veți auzi niciun zgomot.

Procesorul este dual-core, așa că va realiza toate sarcinile rapid. Are ecran tactil LCD unde se pot introduce rapid toate comenzile fără greutate. Are o funcție specială care permite curățarea camerei instant fără oprire, știe să calculeze un traseu inteligent ca să nu rămână niciun punct necurățat. Altă funcție inteligentă permite setarea unei zone care să fie complet evitată de robot, demarcată printr-un “zid virtual”. Are patru perii care se învârt și aspiră, deci poate face curățenie serioasă. Are doar 8 centimetri înălțime, poate intra sub pat. Este protejat la căderi de pe trepte sau de pe pat, în caz că îl folosiți la cuvertură.

Bateria se încarcă în 4-5 ore, lucrează doar la ora la care îl programezi tu. De asemenea, are filtre care rețin impuritățile și elimină doar aer curat. Prețul unui device este doar 285 de euro, mi se pare foarte accesibil.

Pe Gearbest mai găsiți o mulțime de accesorii de tip Smart Home, pentru casa inteligentă pe care ne-o dorim cu toții. Aș vrea să testez cât mai multe astfel de dispozitive inteligente, poate a venit momentul pentru schimbare. Sper că vă plac și vouă 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *