MUZICA

Roa – Legende cu Lupi

ROA – lanseaza in toamna anului 2008 o colectie de 8 cantece folk despre lupi si legendele lor , asa cum si le-a imaginat autorul. Legende cu lupi este un albumul de debut si vine sa completeze folkul romanesc .

Intregul album este inregistrat intr-o camera de apartament, insa nu lasati aparentele sa ve insele pentru ca nu s-au facut compromisuri in ceea ce priveste calitatea sunetului sau a imaginii. Intreaga poveste a inceput acum 3 ani cand primele compozitii si -au facut loc in gandurile autorului. De ce lupii ? Autorul spune ca lupii sunt ca si sufletele oamenilor. Nu sti niciodata ce ascund. Ei bine ROA are 8 cantece care vor sa va faca sa intelegeti povesta si nebunia lui cu si despre_lupi .
Dana Moga, o tanara artista din Brasov, incearca sa surprinda in imagine si culoare acest album de debut. Ramane de vazut ce culori si ipostaze va surprinde Dana caci albumul are ca data de lansare ziua de Sambata a lui 8 noiembrie 2008.
Daca doriti sa aflati mai multe despre ROA si muzica lui, nu-mi ramane decat sa va impartasesc adresa web la care va puteti intanii cu el. Iat-o: www.roalaman.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *