MUZICA

ROA lanseaza Artificial la Cluj

Muzica buna a devenit unul dintre cele mai populare accesorii ale noii generatii, care apreciaza ritmurile variate ale celor mai tinere trupe romanesti. Rise of Artificial, pe scurt ROA, e gata de lansare. Vino sambata, 4 iunie 2011, la ora 23:00, in Boiler Club sa-i asculti pentru prima oara LIVE. Warm-up & After Party: Muhaha from BT Breaks Society. Tuborg, promotorul muzicii bunei dispozitii, va fi acolo. Turneul ARTIFICIAL a inceput pe 25 Mai la Silver Church in Bucuresti unde au fost peste 700 de spectatori si va continua dupa seara din Cluj la Dublin Pub in Iasi pe 10 iunie, 17 iunie Porkys in Timisoara, 24 iunie Zodiar in Galati, urmand ca pe 8 iulie sa isi prezinte albumul in Times Music Club din Focsani. Burn Studios sustine turneul ROA si garanteaza participantilor seri incendiare.

Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM a avut loc in dimineata de 10 noiembrie, avand ca esenta lansarea primului single intitulat “Ne Place”. In 2 saptamani, single-ul a atins maximul de difuzari in airplay-ul romanesc si s-a clasat pe LOCUL I in fruntea celor mai difuzate cantece la radio.

Compozitiile lor sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan, in prezent semneaza regia videoclipului Ne place si aduce un aport pe partea de visuals, iar Cezar nu ezita nici acum sa ne incante cu vorbele sale perfect potrivite. Din mai 2011, un nou membru pe numele lui Cristi Negriuc raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si de sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele si chitara electrica ne vor incanta in concertele LIVE ce vor urma.
In prezent, cei doi producatori au impachetat primul lor album si se pregatesc de turneu. In aceeasi discografie intra si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul Arpegaut (Discobar, Police Line etc.), toate acestea fiind reinterpretate in maniera ROA.
Produs de catre Cat Music, albumul Artificial poate fi achizitionat online de pe www.musicmall.ro si www.bestmusic.ro, iar incepand cu 1 iunie CD-ul va putea fi achizitionat din magazinele de specialitate.

In sustinerea noului album ROA, cel mai recent proiect on-line semnat de Tuborg, Tuborgsound.ro – portalul muzicii romanesti care conteaza, va fi alaturi de fanii ROA pe durata intregului turneu. Inca din momentul lansarii pe piata romaneasca, Tuborg a oferit publicului experiente muzicale memorabile si a animat de fiecare data atmosfera. Pentru a fi mai aproape de evenimentele Tuborg intrati pe facebook.com/tuborgsound

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *