Concerte

Richard O’Brian’s THE ROCKY HORROR SHOW” IN ROMANIA!

Musicalul Rock’n Roll cu cel mai mare succes international din toate timpurile – Richard O’Brian’s THE ROCKY HORROR SHOW – va fi pus în scena pentru prima oară în România. Evenimentul este totodată o premieră pentru întreaga Europă de Est.

Spectacolul aduce in prim-plan povestea fantastica in care ajung sa fie implicati, fara voia lor, tinerii logodnici Janet Weiss si Brad Majors. Celor doi, plecati in voiaj, li se strica masina seara, pe timp de furtuna, si sunt nevoiti sa caute ajutor la singura locuinta care pare sa se afle in zona. Intamplator (sau nu!) aceasta este castelul unui transsexual excentric, Dr. Frank’N Furter, pasionat de experimente stiintifice cel putin ciudate. Odata intrati pe usa, Janet si Brad se confrunta cu o serie de experiente socante si imprevizibile. Show-ul parodiaza filmele SF si horror, printre care si Frankenstein. Este vorba, pe scurt, despre o poveste colorata, incitanta, cu ironii subtile, pigmentata cu scene de senzualitate, in care muzica, dansul si jocul sunt egale ca importanta.
Musicalul britanic a inspirat, in 1975, comedia muzicala “The Rocky Horror Picture Show” cu Susan Sarandon, Tim Curry, Barry Bostwick si Meat Loaf.
ProducÅ£ia, care va fi realizată de ANTENA 1 si ADJUDECAT INCLUSIV MEDIA, este în regia lui ALEXANDER HAUSVATER si va aduce in prim-plan spectacolul care a fost o adevărată revoluÅ£ie a genului în anii ‘50, prin intermediul a 11 actori – interpreÅ£i ÅŸi dansatori români.
Cine sunt acestia, vom sti la finalul castingului national. In marile orase unde va merge echipa de realizatori, sunt asteptati la probe si actori din zonele adiacente. De exemplu, la Timisoara sunt invitati atat artistii din oras, cat si cei din Oradea sau Arad.
Pentru a putea fructifica posibilitatea de a se afirma intr-un spectacol total, fiecare concurent trebuie sa indeplineasca 3 conditii obligatorii: sa joace, sa cante si sa danseze. Actorii vor fi alesi de un juriu din care fac parte regizorul Alexander Hausvater, coregraful si consultantul muzical.

Castingul va avea loc in urmatoarele orase:
• Timisoara, la Teatrul National, 8 februarie
• Cluj, la Clubul Diesel, 10 februarie
• Iasi, la Teatrul “Luceafarul”, 12 februarie
• Pentru Bucuresti, castingul va va fi organizat ulterior si se va derula pe parcursul a doua zile.

Va invitam pe voi, cei care aveti grija ca oamenii sa fie informati corect, sa fiti de fata la acest casting si sa mediatizati evenimentul. Este o ocazie unica atat pentru artistii care vor sa se afirme, cat si pentru presa sa patrunda in culisele unei productii de mare anvergura, realizata in premiera in estul Europei.

Premiera va avea loc in luna mai, la Bucuresti, in Clubul Kristal. La premiera va fi prezent insusi creatorul show-ului, Richard O’Brian. Mai multe informatii despre acest spectacol gasiti pe site-ul www.rockyhorror.co.uk. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice date suplimentare.

Va multumim !

Adjudecat Inclusiv Media

E-mail: office@adjudecatmedia.ro

Website: www.adjudecatmedia.ro

Telefon / Fax: 031 / 415 86 69

Mobil: 0720 067 400 – Rodica Helmis

Adjudecat Inclusiv Media

E-mail: (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

Website: www.adjudecatmedia.ro

Telefon / Fax: 031 / 415 86 69

Mobil: 0720 067 400 – Rodica Helmis
www.adjudecatmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *