LifeStyle

RIB a revenit la avantajele primului card de credit emis

Romanian International Bank este banca care a introdus primul card de credit din Romania în anul 1999.

Încă de la lansare cardul de credit RIB prezenta caracteristicile unui card modern: perioadă de graţie, card multivalută, card internaţional, utilizare pentru tranzacţii pe internet. Cardul RIB oferă posesorilor săi acces la o limită de credit în acord total cu profilul personal şi financiar al utilizatorului.
În urma sugestiilor clientilor sai şi din dorinţa de a reveni la calitatea initiala a cardului de credit, RIB a reintrodus perioada de graţie, de până la 55 zile pentru cardul de credit cu plafonul în lei şi a redus dobanda curentă de la 24% la 21%.
Durata perioadei de graţie, posibilitatea folosirii cardului de credit RIB oriunde în lume, consultanţa oferită de personalul băncii fac din cardul de credit RIB un instrument de plată foarte util posesorilor săi.
În prezent, RIB deţine în portofoliu trei variante de card de credit: Clasic, Gold si Business, emise sub sigla Mastercard, variante ce oferă posesorilor săi numeroase avantaje:
• posibilitatea de a ataşa la cont carduri suplimentare;
• utilizarea pentru tranzacţii pe internet;
• termenul foarte scurt de rezolvare a cererii de eliberare a cardului;
• posibilitatea de utilizare naţională şi internaţională a cardului, atât la retragere de numerar, cât şi pentru plăţi la comercianţi.
• card multivalută

Suma care poate fi retrasă zilnic de la ATM-uri cu ajutorul cardului de credit RIB, în limita disponibilului din cont , este 2500 lei/zi pentru cardul de credit Clasic, 5000 lei/zi pentru cardul de credit Gold si 3000 lei/zi pentru cardul de credit Business.
În cazul tranzacţiilor comerciale şi a retragerilor de la casieriile RIB, posesorul cardului poate dispune de întreaga sumă aflată în cont.

Romanian International Bank este o bancă cu capital majoritar american, având ca acţionar principal pe acţionarul majoritar al băncii americane, Merchants Bank of California N. A. Banca activează pe piaţă din anul 1998 şi operează în acest moment prin 33 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti (14) şi în ţară, având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite. Toate operaţiunile Romanian International Bank se desfasoară on-line, permiţând clienţilor să aibă acces la cont din orice unitate RIB.

www.roib.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *