LifeStyle

Revista Viva comunica pe email prin White Image

Grupul Edipresse AS Romania a ales compania de email marketing White Image Loyalty Solutions pentru gestionarea si scalarea newsletterelor pentru produsele media pe care le detine in portofoliu. Specializata in solutii de loializare prin email, White Image Loyalty Solutions marcheaza, incepand cu luna iulie, debutul parteneriatului cu Edipresse AS Romania prin lansarea newsletterului VIVA.

VIVA! este o revista despre celebritati, cu o audienta de 127.000 cititori pe aparitie.
Newsletterul VIVA! isi propune sa fie un instrument informativ pentru publicul online interesat de stiri despre cele mai noi tendinte, vedete, evenimente mondene, interviuri exclusive sau portrete ale unor staruri de anvergura internationala.

“Adevarul este ca intreaga echipa este foarte incantata de lansarea newsletterului VIVA! deoarece lucram la forma grafica si la gasirea celor mai bune solutii de asezare in pagina si “rasfoire” a newsletterului de ceva timp. Speram ca acest newsletter sa raspunda profilului specific al audientei VIVA!, iar rezultatele sa reflecte acest lucru”, a afirmat Andreea Spoiala, Strategic Services Coordinator din partea White Image.

Abonatii newsletterul VIVA! vor regasi saptamanal in casuta lor de email stiri despre celebritati si evenimente mondene, frecventa saptamanala a newsletterului fiind o reflectare a frecventei de aparitie a revistei. Abonarea la newsletterul VIVA! se poate realiza prin intermediul acestui link de pe site-ul www.viva.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *