LifeStyle

Revista Time Out Bucuresti, la numarul 20

Time Out iti propune trasee de shopping, pe unde sa mergi si ce sa alegi ca sa economisesti timp, bani si sa multumesti pe toata lumea. Harta cadourilor de Craciun cuprinde obiecte pentru toti si toate. Vizitati impreuna cu reporterii Time Out magazinele de pe bulevardul Magheru, Calea Dorobanti, Calea Victoriei, strada Campineanu si Calea Mosilor.

 
Bonus: un traseu special pentru cinefili (de la videoproiector pana la DVD-uri de colectie), ultimele aparitii in materie de muzica. cadouri for life, not just for Christmas.

THE HIT CULTURE VS THE NICHE GENERATION
Dupa ani de suprematie absoluta a hiturilor si blockbusterelor, noile media inclina balanta in favoarea niselor. Time Out incearca sa afle cine are de castigat, cine are de pierdut si, mai ales ce.

CLUBBING LONDONEZ: DUBSTEP
Nascut in dormitoarele din suburbiile aflate la sud de Londra, cel mai interesant stil de muzica de dans din ultimul deceniu este pe cale sa se globalizeze. Sharon O’Connell de la Time Out Londra intra in lumea dubstepului: anti-publicitate nerusinata, anti-bijuterii la kilogramÂ…

LONDRA VS BUCURESTI, UN DIALOG ILUSTRAT
Pentru ca ilustratia si banda desenata revin incet-incet in atentia publicului, Time Out a facut un interviu in oglinda cu Gavin Pryke, desenator britanic stabilit la Bucuresti si Quinton Winter, ilustratorul de la Time Out Londra. Despre secretele si capcanele meseriei, despre inceputuri si proiecte.

NOU PE DVD!
Time Out va recomanda DIDDYBOB SI BUDDYBOB, un film realizat de unul dintre cei mai apreciati si controversati animatori contemporani, Rosto A.D.

UNDE MANCAMÂ… si bem cafea
O cafenea celebra in intreaga lume si-a deschis portile si pentru bucuresteni.
Jamie Oliver ataca din nouÂ… cu o carte de bucate.
Plus o lista cu cele mai proaspeteÂ… cluburi, baruri, cafenele si restaurante din oras.

NU RATA!
Cititi in Time Out Bucuresti 20, programul si recomandarile pentru cele mai importante festivaluri si concerte: Paul Oakenfold (15 decembrie) la Romexpo si concert indoor Black Sun Empire la Arenele Romane (15 decembrie), Festivalul Filmului Francez (6-10 decembrie), concert Celelate Cuvinte – 25 de ani (11 decembrie), probabil cel mai important eveniment de rock romanesc al anului.

+26 PREMII PENTRU CITITORI!

Time Out Bucuresti – revista bilunara care ofera informatii legate de toate formele de arta si divertisment.

www.timeoutbucuresti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *