LifeStyle

Revista Sunete: Depeche Mode, OCS, Eminem si altele

Sounds of the Universe, cel mai recent album Depeche Mode a iesit pe piata in aceasta luna. Sunete va prezinta interviul oficial ce nsoteste acest album.
Omul cu Sobolani este trupa care a ales sa se lege la ochi, pentru ca spectacolul zilei este cu totul neinteresant. Dar nu sta, ci danseaza, pentru ca, vorba unei alte trupe ce lansa o retorica intrebare (aia cu suntem oameni sau… dansatori..?), ei vor sa danseze, sa se relaxeze, sa ignore orice criza. Insa nu oriunde, ci cu spatele la zid. Pentru ca, daca exista un pluton cu… difuzoarele indreptate spre ei, atunci executia va avea efectul scontat. Adica cel al unui nou set de piese atent finisate.

INTERVIU EXCLUSIV ANDREASVOLLEN WEIDER
Muzica ne face bine, ne face sa ne simtim acasa, in pace, ne calmeaza pulsul, ne regasim in ceea ce ascultam, ne spune Andreas Vollenweider, unul dintre cei mai mari artisti ai momentului. Pentru a afla mai multe despre noul album, Air, despre planurile de viitor ale artistului, parcurgeti interviul din revista.

EMINEM, RAPPERUL ALB
Cum orice poveste are un inceput, povestea baiatului alb care dintr-un nimeni a ajuns poate cel mai cunoscut rapper al planetei a inceput in Missouri, in 1972. Vorbim evident de Eminem. Va propunem scurta istorie a lui Marshall Mathers aka Eminem, cel care ne-a dovedit ca si albii pot face rap.

BONUS – GRATUIT
Impreuna cu revista Sunete a lunii Aprilie primesti GRATUIT si noul album Omul cu Sobolani Dansam legati la ochi cu spatele la zid.

Sunete este singura revista de muzica din Romania. Tiparita in conditii grafice deosebite, publicatia se adreseaza unui public matur, educat, care apreciaza muzica de calitate. Continutul editorial al revistei realizeaza un echilibru intre pop, rock, muzica electronica si alte genuri muzicale oferind o imagine asupra scenei mainstream, dar Si a celei underground.
Principalul scop vizat de revista Sunete este de a urmari alinierea pietei muzicale romanesti la valorile impuse la nivel mondial, a carei evolutie se impune a fi reflectata in consecinta. Publicatia promoveaza tot ceea ce inseamna eveniment muzical de calitate cu maxima competenta, echilibru si promptitudine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *