LifeStyle

Revista SCOOTER FUN – prima revista de scutere din Romnia

SCOOTER FUN prima revista de scutere din Romania, s-a lansat in primele zile ale lunii IULIE. Acolo unde unii se opresc, considerand fenomenul scuter doar un subiect periferic, noi continuam si dezvoltam pentru a cunoaste acest fenomen si binenteles pentru recunoasterea lui. Pentru unii doar o necesitate, pentru cei mai multi un stil de viata.

Revista SCOOTER FUN s-a lansat la Bucuresti in primele zile ale lunii IULIE. Revista este realizata de SCOOTER FUN events, este GRATUITA. Cu distributie nationala si controlata, este dedicata vietii pe scuter, un magazin LUNAR de informatii utile, practice, de sfaturi si de lifestyle.

Este pentru cei mai tineri, ce abia au atins 16 ani, cei trecuti prin viata pe la 30 si ceva de ani sau cei cu o vasta experienta 45-50 de ani. Vom primi sfaturi, vom indruma pe cei mai putin initiati, vom admira modele, vom invata sa cumparam un scuter, vom vedea ce se mai poarta – vestimentatie sau gadget-uri, vom educa utilizatorii – campania VIATA PE SCUTER, pentru a limita numarul accidentelor cu victime printre scuteristi.

Revista SCOOTER FUN, format A5, distributie nationala controlata

www.scooterfun.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *